Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted
Just now, Frank Pembleton said:

Šta je to? Neki domaći naziv toga?

nema. to što sam videla u farbari u bgd je uvoz iz engleske. kanarinski žuta tečnost. ovde u aus je drugačiji, gušći i plav. služi za ribanje profi roštilja. bukvalno razbija svu masnoću. ja njime perem i pločice u kuhinji i kupatilu ali napravim blaži rastvor. čini mi se da je taj žuti već dosta razblažen. samo se naprska masno i ostavi malo da deluje. 

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Upravo mi je eksplodirala kineska led minjonka. Odlete plasticni poklopac uz dim :)

Ne verujem da cu vise uzimati led. Stedljive su lutrija. Neke su mi jako dugo trajale a neke su jako brzo riknjavale.

Posted
pa šta ćeš sad? :35_thinking:
vid ovog, jel se to meni prividja? [emoji38]
Posted
10 minutes ago, rođeni said:

pa šta ćeš sad? :35_thinking:

mire vaskrso

:Hail:

Posted

di ćeš?

opet u alternativu?

Posted

Ne mrdaj! Ovako vidimo sve sto pises!

Posted

e deco. neshto mi palo na pamet. deca koja su nasula svako po pola kila jogurta u svaku stolicu su porasla. stolice su prljave kao da je sedela stoka. presvuchene trpezarijske, onaj lazni mikrofiber. sad sam ja namislila da menjam mebl, poshto su dobre stolice. pa mi palo na pamet, pre toga, jel neko nekad uspeo da opere nameshtaj, recimo metodom zvanja nekog servisa za pranje?

sent from bubamoto

Posted (edited)

Jel ima neko preporuke za lak za parket visokog sjaja? Gledam nekoliko proizvodjaca i cena se bukvalno razlikuje i do 1000 kinti po litru...

Edited by *edited by mod
Posted
e deco. neshto mi palo na pamet. deca koja su nasula svako po pola kila jogurta u svaku stolicu su porasla. stolice su prljave kao da je sedela stoka. presvuchene trpezarijske, onaj lazni mikrofiber. sad sam ja namislila da menjam mebl, poshto su dobre stolice. pa mi palo na pamet, pre toga, jel neko nekad uspeo da opere nameshtaj, recimo metodom zvanja nekog servisa za pranje?

sent from bubamoto

Imaju oni tu uslugu, mi zvali na insistiranje moje žene, da "podmladi" onaj neki "stilski nameštaj" trosed i fotelju, dođe neki ko kirbi ovo ono para zuji tandrče, šta znam meni to sve isto. I dalje se klizam kad sednem na njega [emoji3].
Ali to za mene nije ni čišćeno [emoji41].
E da i nije bilo jogurta, i sličnog pa nisu baš isti parametri...
Posted
10 hours ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

moja su daleko od porašćanja al su stolice već :isuse: 

moja jedina ideja je presvući u nešto što se može obrisati. a to je jedino neka mrska eko koža od koje se znoji dupe. eni sdžeščns?

Posted (edited)

dupljak

Edited by nisam ja