November 22, 20177 yr meni se ta peć dobro punila, pa onda lošije i na kraju veoma slabo topao mi je stan tako da je i to slabo bilo skoro ok onda sam se pred jednu zimu nakanio da proverim i video sam da su mi crkla dva grejača što je delovalo blagotvorno na potrošnju
November 25, 20177 yr jel ima neko da preporuci pouzdanog i povoljnog majstora za poljupce u sirem centru? :fantom:
November 25, 20177 yr jel ima neko da preporuci pouzdanog i povoljnog majstora za poljupce u sirem centru? :fantom: a sta treba da se popravi?
November 26, 20177 yr Zovi Noskicha, on ima iskustva sa kotlićima...Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
November 26, 20177 yr 1 hour ago, radisa said: Zovi Noskicha, on ima iskustva sa kotlićima... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk :D 3 hours ago, darling said: vodokotlic :D Kotlovodić mi je baš lepa i skoro pa omiljena reč :)
November 27, 20177 yr Želim da napravim kolaž od starih karata za pozorište, bioskop i koncerte. Koji lepak da koristim a da se -lepak ne sasuši i papir ne počne da otpada -lepak ne počne posle nekog vremena da probija na površinu i vidi se gde je mazano (to mi se desilo na jednom ranijem kolažu)?
November 27, 20177 yr cime tretirati male pukotine u dildoidnom predmetu od gume kako bi se predupredilo njihovo sirenje i ostecenje predmeta , nalaze se na ivici otvora koji prolazi kroz predmet. sirina otvora 8 mm, pukotine su oko 1 mm duzine Edited November 27, 20177 yr by Matilda Ivancic
November 28, 20177 yr On 11/27/2017 at 10:34 AM, Tihajeza said: Želim da napravim kolaž od starih karata za pozorište, bioskop i koncerte. Koji lepak da koristim a da se -lepak ne sasuši i papir ne počne da otpada -lepak ne počne posle nekog vremena da probija na površinu i vidi se gde je mazano (to mi se desilo na jednom ranijem kolažu)? http://www.modellina.rs/srpski/news/article/korak-po-korak-dekupaz-tehnika-za-pocetnike
December 2, 20177 yr ništa to nije dobro, svi ti lepkovi za drvo itd deformišu papir jedini lepak koji ima odg. aditiv da se voda ne upije u artiju je lepak za cigarete (kork & šav)
December 2, 20177 yr Šta raditi kad se adaptira deo potkrovlja, recimo pola po dužini, a ostalo je i iznad prostora (nema kosiih zidova) i onda krene vlaga na plafonu da se kondenzuje? Gipsana ploča (plafon) se izvitoperila. Ima gipsana ploča, pa nešto , pa stiropor, vuna i najlon. Hoće li pomoći da se skloni najlon?