slepa živana Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 kad izađem u crnoj hronici biće vam žao
Sestre Bronte Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 meni se ta peć dobro punila, pa onda lošije i na kraju veoma slabo topao mi je stan tako da je i to slabo bilo skoro ok onda sam se pred jednu zimu nakanio da proverim i video sam da su mi crkla dva grejača što je delovalo blagotvorno na potrošnju
darling Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 jel ima neko da preporuci pouzdanog i povoljnog majstora za poljupce u sirem centru? :fantom:
Čutura Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 jel ima neko da preporuci pouzdanog i povoljnog majstora za poljupce u sirem centru? :fantom: a sta treba da se popravi?
radisa Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Zovi Noskicha, on ima iskustva sa kotlićima...Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Bujodrag Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 1 hour ago, radisa said: Zovi Noskicha, on ima iskustva sa kotlićima... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk :D 3 hours ago, darling said: vodokotlic :D Kotlovodić mi je baš lepa i skoro pa omiljena reč :)
Tihajeza Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Želim da napravim kolaž od starih karata za pozorište, bioskop i koncerte. Koji lepak da koristim a da se -lepak ne sasuši i papir ne počne da otpada -lepak ne počne posle nekog vremena da probija na površinu i vidi se gde je mazano (to mi se desilo na jednom ranijem kolažu)?
Matilda Ivancic Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 (edited) cime tretirati male pukotine u dildoidnom predmetu od gume kako bi se predupredilo njihovo sirenje i ostecenje predmeta , nalaze se na ivici otvora koji prolazi kroz predmet. sirina otvora 8 mm, pukotine su oko 1 mm duzine Edited November 27, 2017 by Matilda Ivancic
bigvlada Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 On 11/27/2017 at 10:34 AM, Tihajeza said: Želim da napravim kolaž od starih karata za pozorište, bioskop i koncerte. Koji lepak da koristim a da se -lepak ne sasuši i papir ne počne da otpada -lepak ne počne posle nekog vremena da probija na površinu i vidi se gde je mazano (to mi se desilo na jednom ranijem kolažu)? http://www.modellina.rs/srpski/news/article/korak-po-korak-dekupaz-tehnika-za-pocetnike
Sestre Bronte Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 ništa to nije dobro, svi ti lepkovi za drvo itd deformišu papir jedini lepak koji ima odg. aditiv da se voda ne upije u artiju je lepak za cigarete (kork & šav)
čekmeže Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Šta raditi kad se adaptira deo potkrovlja, recimo pola po dužini, a ostalo je i iznad prostora (nema kosiih zidova) i onda krene vlaga na plafonu da se kondenzuje? Gipsana ploča (plafon) se izvitoperila. Ima gipsana ploča, pa nešto , pa stiropor, vuna i najlon. Hoće li pomoći da se skloni najlon?
Recommended Posts