Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Ubacen je neki radijator na struju, bice mozda jedan norveski i dva kalorifera i to je to, jebat ga.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Servis za daljinske upravljače u centru grada: na ulazu u Majke Jevrosime iz Takovske (tačno preko puta RTSa).

Jel i klime tu upadaju?

Posted (edited)

Prastaroj komodi se poceo odvajati povrsinski sloj kojim je oblozena neka kao iverica pa sam ogulio tu polovinu. 

Pitanje za majstore je koje su  dobre a jeftine opcije da se premaze taj deo kako bi se donekle ujednacio s ostatkom komode ili bar oblozio i pripremio za neko stavljanje samolepljive folije na celu dornju plocu. Komoda se nosi na plac i perfekcije i perverzije nisu potrebne

ideje tipa stoljnjak, milje, musema-stop

post-26-0-56504600-1511287381_thumb.jpg

post-26-0-59416000-1511287397_thumb.jpg

post-26-0-78745400-1511287406_thumb.jpg

Edited by Matilda Ivancic
Posted

bm li ga, može i neki nitrać, ali mislim da njih prodaju samo pokrivne

tako da ostaje lazura, njih ima baš jeftinih, pa do sadolina koji je valjda najskuplji

Posted

hvala. ogulio sam sad sve, bice lakse nego da pokusavam da izjednacim polovine. sad samo da vidim kod drvodelja sta je dobro kao namaz za sirovu ivericu

Posted

sve što i za drvo, najlepše & najbolje & najskuplje je poliuretan

Posted

На слици се и не види баш најбоље у каквом је стању површина коју си огулио,у смислу дали је равна неравна и слично.Ако је неравно можеш да је изгитујеш па онда префарбаш по вољи.

Полиуретанске боје су најбоље али и најскупље.Јефтинија варијанта је неки емајл на уљаној или воденој бази.Ако користиш лазурне премазе мораш да знаш да су они транспарентни и да ће се видети све испод.

Posted

Glatko je prilicno. Moje iakustvo s lazurom je da i neka srednje tamna nijansa bude nakon 4-5 debljih slojeva neprovidna i skoro crna.

Posted

Ako je sirova iverica u pitanju, preporučujem guste i pokrivne boje tipa uljani emajl (može i akrilni - brže suši).

Nećeš se proslaviti sa lazurnim premazima preko iveraje, retki su i transparentni. Popiće ih iverica samotako.

Posted

Jel' radio neko nekad negde reparaciju krovnih prozora?

U ovom trenutku ne daju mi se pare za novi, a kontam da bi mi možda i samo zamena gume bila dovoljna da zadihtuju. Po oglasima praktično nema ništa.

Posted

struja bez dobre izolacije je prečica za crnu hroniku

sviđa mi se ovo za naslov moje priče

naime, kupila sam ta peć od dva i po kilovata, na monofazni utikač, zato što u stanu nema trofazne struje, pa sam došla do toga da je to neka najjača koja može na monofaznu.

ono što je sad problem s tom peći je to što joj treba 16 sati da se napuni. moje iskustvo sa ta pećima od prethodnih zima bilo je da se za 5, 6 sati napune... i to su u pitanju bile 3, 4 kilovata, trofazne.

da li to sporo punjenje može da bude zbog slabog napona ili je peć pokvarena ili šta?