Zli Gli Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Ubacen je neki radijator na struju, bice mozda jedan norveski i dva kalorifera i to je to, jebat ga. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Timmy Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Servis za daljinske upravljače u centru grada: na ulazu u Majke Jevrosime iz Takovske (tačno preko puta RTSa). Jel i klime tu upadaju?
Ras Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Jel i klime tu upadaju? Ne prolazim više tuda, pa ne mogu da proverim, ali probaj ti: http://www.11811.rs/PoslovneStrane/TV-SERVIS-I-SERVIS-DALJINSKIH-UPRAVLJAČA/Audio-i-video-tehnika/Beograd/D245B0D1B93FDC207F7E91678C7C2306
Matilda Ivancic Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 (edited) Prastaroj komodi se poceo odvajati povrsinski sloj kojim je oblozena neka kao iverica pa sam ogulio tu polovinu. Pitanje za majstore je koje su dobre a jeftine opcije da se premaze taj deo kako bi se donekle ujednacio s ostatkom komode ili bar oblozio i pripremio za neko stavljanje samolepljive folije na celu dornju plocu. Komoda se nosi na plac i perfekcije i perverzije nisu potrebne ideje tipa stoljnjak, milje, musema-stop Edited November 21, 2017 by Matilda Ivancic
Sestre Bronte Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 bm li ga, može i neki nitrać, ali mislim da njih prodaju samo pokrivne tako da ostaje lazura, njih ima baš jeftinih, pa do sadolina koji je valjda najskuplji
Matilda Ivancic Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 hvala. ogulio sam sad sve, bice lakse nego da pokusavam da izjednacim polovine. sad samo da vidim kod drvodelja sta je dobro kao namaz za sirovu ivericu
Sestre Bronte Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 sve što i za drvo, najlepše & najbolje & najskuplje je poliuretan
Блок_64 Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 На слици се и не види баш најбоље у каквом је стању површина коју си огулио,у смислу дали је равна неравна и слично.Ако је неравно можеш да је изгитујеш па онда префарбаш по вољи. Полиуретанске боје су најбоље али и најскупље.Јефтинија варијанта је неки емајл на уљаној или воденој бази.Ако користиш лазурне премазе мораш да знаш да су они транспарентни и да ће се видети све испод.
Matilda Ivancic Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Glatko je prilicno. Moje iakustvo s lazurom je da i neka srednje tamna nijansa bude nakon 4-5 debljih slojeva neprovidna i skoro crna.
Reaktor Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Ako je sirova iverica u pitanju, preporučujem guste i pokrivne boje tipa uljani emajl (može i akrilni - brže suši). Nećeš se proslaviti sa lazurnim premazima preko iveraje, retki su i transparentni. Popiće ih iverica samotako.
salerokada Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Jel' radio neko nekad negde reparaciju krovnih prozora? U ovom trenutku ne daju mi se pare za novi, a kontam da bi mi možda i samo zamena gume bila dovoljna da zadihtuju. Po oglasima praktično nema ništa.
slepa živana Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 struja bez dobre izolacije je prečica za crnu hroniku sviđa mi se ovo za naslov moje priče naime, kupila sam ta peć od dva i po kilovata, na monofazni utikač, zato što u stanu nema trofazne struje, pa sam došla do toga da je to neka najjača koja može na monofaznu. ono što je sad problem s tom peći je to što joj treba 16 sati da se napuni. moje iskustvo sa ta pećima od prethodnih zima bilo je da se za 5, 6 sati napune... i to su u pitanju bile 3, 4 kilovata, trofazne. da li to sporo punjenje može da bude zbog slabog napona ili je peć pokvarena ili šta?
Recommended Posts