Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

ima u kralja petra, derma. deo ulice koji ide ka dorcolu.

Posted

hvala, hvala. deo blizi knezu ili cara dusana?

Posted

blizi knezu, sa leve strane, prvo ide neka radnja sa alatima, cevima i slicnim proizvodima, pa onda derma.

Posted

Ima na Bulevaru i u Gavrila Principa.http://www.yu-sorbon.rs/maloprodaja.html

Posted

Danas slucajno primetim da mi kaplje voda sa bojlera u kadu.Vec sam mislio da je otisao kazan na starom Deligrad bojleru i reko odose pare sad za bojler.Medutim otvorim onaj poklopac odozdo i ispipam kazan on suv...Onda primetim da je kazan suv.Opet na jednoj zici kapljice vode...I onda provalim da malo vode ide od srednjeg srafa na grejacu.Dakle verovatno je grejac u pitanju i trebalo bi da ga zamenim samo me interesuju iskustva jel treba da ganjam bas neke specijalne radnje gde se necu zajebati da mi uvale neki falicni, i koliko to uopste kosta?

Posted (edited)
Danas slucajno primetim da mi kaplje voda sa bojlera u kadu.Vec sam mislio da je otisao kazan na starom Deligrad bojleru i reko odose pare sad za bojler.Medutim otvorim onaj poklopac odozdo i ispipam kazan on suv...Onda primetim da je kazan suv.Opet na jednoj zici kapljice vode...I onda provalim da malo vode ide od srednjeg srafa na grejacu.Dakle verovatno je grejac u pitanju i trebalo bi da ga zamenim samo me interesuju iskustva jel treba da ganjam bas neke specijalne radnje gde se necu zajebati da mi uvale neki falicni, i koliko to uopste kosta?
Dim trade d.o.o.http://www.dimtrade.co.rs/Jurija Gagarina 229 (TC ENJUB, Blok 45)11070 Novi Beograd, SrbijaTel/fax: +381 (11) 3187-251, +381 (11) 3187-901kazi im samo za koji model ti treba grejac i ne brini. cena nije velika (mislim negde u rasponu 800 - 1500 dinara) Edited by Arbeitmann
Posted
Čekaj, ako bojler greje, onda nije grejač, nego samo ono dole plehano, što drži šraf, možda može da se ubudži nešto sa onim tzv tekućim metalom, ili nešto da zalemiš.
Posted
Dim trade d.o.o.http://www.dimtrade.co.rs/Jurija Gagarina 229 (TC ENJUB, Blok 45)11070 Novi Beograd, SrbijaTel/fax: +381 (11) 3187-251, +381 (11) 3187-901kazi im samo za koji model ti treba grejac i ne brini. cena nije velika (mislim negde u rasponu 800 - 1500 dinara)
Ok to mi je blizu , cak mislim da sam nesto i uzimao tu....
Posted
Čekaj, ako bojler greje, onda nije grejač, nego samo ono dole plehano, što drži šraf, možda može da se ubudži nešto sa onim tzv tekućim metalom, ili nešto da zalemiš.
Како који модел бојлера, ал' рацунај да ако је поцело да цурка на срафу (а неки грејаци имају туце тих срафова, да се спој са бојлером добро заптије), ни остатак плоцице не мозе да буде у драстицно болјем стању.Ја сам то менјао још '92, кад сам био много неискуснији са том казандзијском текнолодзи, и све прорадило из прве. Јака ствар, 3 зице, 12 срафова и готово. Најтези део је било празнјенје бојлера, не моз' доцекати.
Posted
Како који модел бојлера, ал' рацунај да ако је поцело да цурка на срафу (а неки грејаци имају туце тих срафова, да се спој са бојлером добро заптије), ни остатак плоцице не мозе да буде у драстицно болјем стању.Ја сам то менјао још '92, кад сам био много неискуснији са том казандзијском текнолодзи, и све прорадило из прве. Јака ствар, 3 зице, 12 срафова и готово. Најтези део је било празнјенје бојлера, не моз' доцекати.
Naravno taj deligrad je model koji izgleda niko nema...Moracu da skinem grejac pa da idem od radnje do radnje....
Posted (edited)
Hvala.Tako cu i da uradim.U pitanju su tri plocice pa mi se ne zasvinjava kujna..Nego na njihovom sajtu videh nesto sto mi izgledalo, kada neko prica, kao krajnja majstorska improvizacija:Lepljenje novih plocica preko starih :unsure:novo preko starog
Ove tri zalepi silikonom, ništa neće da im fali. Nove preko starih možeš komotno, samo ti treba elastični lepak, npr. Ceresit CM16. Mnoge ljude mrzi da razvaljuju stare, a imaju dovoljno veliko kupatilo, pa rade tako.Edit: tek sad videh datum posta! :D Nema veza, možda će nekom koristiti. Edited by Idioteque
Posted
Ove tri zalepi silikonom, ništa neće da im fali. Nove preko starih možeš komotno, samo ti treba elastični lepak, npr. Ceresit CM16. Mnoge ljude mrzi da razvaljuju stare, a imaju dovoljno veliko kupatilo, pa rade tako.Edit: tek sad videh datum posta! :D Nema veza, možda će nekom koristiti.
E sad da ti odgovorim kad vec....Bison montage kit odradio posao ko lutka za te tri plocice meni OK....
Posted

jel se isplati popravljati krevet onaj najbanalniji s kutijom dole, koja se otvara dizanjem lezeceg dela pomocu makaza i ima ledja i jednus stranu. osim materijala propale su i opruge skroz, rupa se nacinila.

Posted

ne isplati se, sjebaćeš i taj novi kad legneš