Блок_64 Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Тачно друже.Времена се мењају па се лако прихватају послови који се иначе никада нису прихватали.
Frank Pembleton Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Тачно друже.Времена се мењају па се лако прихватају послови који се иначе никада нису прихватали.To je super.Ne za loša vremena nego za prihvatanje "sitnih" poslova!
mire Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 meni 1,4 kvm gipsanog pregradnog zida donelo posao života neši "pinu" niko nije hteo da uradi tu boraniju osim mene posle toga sam u gips "obukao" njegovu zgradicu, a malo potom i zgradetinu
Аврам Гојић Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ali niko nece da radi 6 kvadrata, to je problem da, iz nekog razloga našim majstorima, velikom broju njih, je ispod časti da rade male poslove. verovatno se valjaju u kešu, šta li.
mire Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 ne, nego nemaju za gorivo matematika je prava nauka
Frank Pembleton Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 meni 1,4 kvm gipsanog pregradnog zida donelo posao života neši "pinu" niko nije hteo da uradi tu boraniju osim mene posle toga sam u gips "obukao" njegovu zgradicu, a malo potom i zgradetinu Ja sam imao tu situaciju da majstor nije hteo da radi kupatilo.Ja mu usput rekao da planiram ceo stan da radim za par meseci.Zvao me posle da pita za stan, ali jbga nasao sam majstora za oboje...
ordi Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 jebo muškića koji baš ovoliko ne zna. šta si, strina?
mire Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 jbg, ne vidim šta je nadam se da nije neka sprdnja, jerbo, silom prilika, živim od "ruku"
wall Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ma to se odnosi na nas koji nešto kao popravljamo "po kući". Nikako za profesionalce.
mire Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 a jak sam ja profesionalac :D reko, "silom prilika" ;)
Lezilebovich Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 može li neko da preporući vodoinstalatera, (novi) beograd. komšija ispod se žali da mu curi nešto u kupatilu, pa da to majstor pogleda
Valk Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 de me nađe, jurila sam svog starog vodoinstalatera da organizuje ekipu za renoviranje kupatila a on sve vreme nedostupan na mob. sinoć saznam da se obesio još u maju
Recommended Posts