ducca Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 poceo cirkus, fasisti pazarili di Mariju za tricavih 40 milki
Milosh76 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Pametno, jos jedan levonogi, krilni igrac. :DDiMarija je odlican, bice od njega nesto. Ako budu pametni da prodaju Iguaina, Gaga, Gutija... mozda i bude nesto od Reala :)
ΟΛΥ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 realno bolje nego da su uzeli vilju za iste pare... 40 milki za di mariu
ducca Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Pametno, jos jedan levonogi, krilni igrac. :DDiMarija je odlican, bice od njega nesto. Ako budu pametni da prodaju Iguaina, Gaga, Gutija... mozda i bude nesto od Reala :)Sto Iguaina da prodaju?
Milosh76 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zato sto nije medijski atraktivan kao recimo Tevez. Real kupuje one igrace koji su najbolji i one koji mogu da donesu lovu. Tevez je atraktivan, mlad, odlican, veoma popularan, sve to mnogo vise nego Iguain.A meni se licno Iguain ne svidja :D , mislim fudbalski
amare Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Sto Iguaina da prodaju? +1Da prodaju 1. strelca? Nema logike
TheBigFlegma Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Real da proda nekoga koga ine bi trebalo? Ma ajde, kad im se to desilo?
assück Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zato sto nije medijski atraktivan kao recimo Tevez. Real kupuje one igrace koji su najbolji i one koji mogu da donesu lovu. Tevez je atraktivan, mlad, odlican, veoma popularan, sve to mnogo vise nego Iguain.A meni se licno Iguain ne svidja :D , mislim fudbalski Iguain je mladji tri godine, lepsi tri puta (bar na slicicama za WC), kapiram prilicno popularan u Madridu, a boga mi davao je i golova.
gervasius twinkleminkleson Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 higuain je car. ako njega prodaju, a nadam se da hoce jer zasluzuje ipak da igra za neki manje odvratan tim, stvarno su debili. nema bash mnogo boljih spiceva od njega na svijetu
borris_ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cirkus se nastavlja.Murinjo zeli cirkuzanta Real: Mourinho pode levar Quaresma para Madridizvor: abola
gervasius twinkleminkleson Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ahahaha, car, vidi se da mu je inter ostao u srcu, hoce da ih oslobodi retarada
Кристофер Лумумбо Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cirkus se nastavlja.Murinjo zeli cirkuzanta :lol:izvor: abolajuce je izjavio da nece da potpise ako mu ne daju punu slobodu da dovodi igrace. mozda ih ovako testira.
pbg12345 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Real + Murinjo + Kristijano Za mene licno, nema nista ogavnije od te kombinacije u vrhunskom fudbalu
assück Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Real + Murinjo + Kristijano Za mene licno, nema nista ogavnije od te kombinacije u vrhunskom fudbalukako nema? ako pojaca odbranu John Terryjem, to bi tek bilo nesto!
Recommended Posts