Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

poceo cirkus, fasisti pazarili di Mariju za tricavih 40 milki

Posted

Pametno, jos jedan levonogi, krilni igrac. :DDiMarija je odlican, bice od njega nesto. Ako budu pametni da prodaju Iguaina, Gaga, Gutija... mozda i bude nesto od Reala :)

Posted

realno bolje nego da su uzeli vilju za iste pare... 40 milki za di mariu :lol::isuse:

Posted
Pametno, jos jedan levonogi, krilni igrac. :DDiMarija je odlican, bice od njega nesto. Ako budu pametni da prodaju Iguaina, Gaga, Gutija... mozda i bude nesto od Reala :)
Sto Iguaina da prodaju? :blink:
Posted

Zato sto nije medijski atraktivan kao recimo Tevez. Real kupuje one igrace koji su najbolji i one koji mogu da donesu lovu. Tevez je atraktivan, mlad, odlican, veoma popularan, sve to mnogo vise nego Iguain.A meni se licno Iguain ne svidja :D , mislim fudbalski :lol:

Posted
Sto Iguaina da prodaju? :blink:
+1Da prodaju 1. strelca? Nema logike
Posted

Real da proda nekoga koga ine bi trebalo? Ma ajde, kad im se to desilo?

Posted
Zato sto nije medijski atraktivan kao recimo Tevez. Real kupuje one igrace koji su najbolji i one koji mogu da donesu lovu. Tevez je atraktivan, mlad, odlican, veoma popularan, sve to mnogo vise nego Iguain.A meni se licno Iguain ne svidja :D , mislim fudbalski :lol:
Iguain je mladji tri godine, lepsi tri puta (bar na slicicama za WC), kapiram prilicno popularan u Madridu, a boga mi davao je i golova.
Posted

higuain je car. ako njega prodaju, a nadam se da hoce jer zasluzuje ipak da igra za neki manje odvratan tim, stvarno su debili. nema bash mnogo boljih spiceva od njega na svijetu

Posted

Cirkus se nastavlja.Murinjo zeli cirkuzanta :lol:

Real: Mourinho pode levar Quaresma para Madrid
izvor: abola
Posted

ahahaha, car, vidi se da mu je inter ostao u srcu, hoce da ih oslobodi retarada

Posted
Cirkus se nastavlja.Murinjo zeli cirkuzanta :lol:izvor: abola
juce je izjavio da nece da potpise ako mu ne daju punu slobodu da dovodi igrace. mozda ih ovako testira.
Posted

Real + Murinjo + Kristijano :Hail: Za mene licno, nema nista ogavnije od te kombinacije u vrhunskom fudbalu

Posted
Real + Murinjo + Kristijano :Hail: Za mene licno, nema nista ogavnije od te kombinacije u vrhunskom fudbalu
kako nema? ako pojaca odbranu John Terryjem, to bi tek bilo nesto!