May 24, 201014 yr Pametno, jos jedan levonogi, krilni igrac. :DDiMarija je odlican, bice od njega nesto. Ako budu pametni da prodaju Iguaina, Gaga, Gutija... mozda i bude nesto od Reala :)
May 25, 201014 yr Author Pametno, jos jedan levonogi, krilni igrac. :DDiMarija je odlican, bice od njega nesto. Ako budu pametni da prodaju Iguaina, Gaga, Gutija... mozda i bude nesto od Reala :)Sto Iguaina da prodaju?
May 25, 201014 yr Zato sto nije medijski atraktivan kao recimo Tevez. Real kupuje one igrace koji su najbolji i one koji mogu da donesu lovu. Tevez je atraktivan, mlad, odlican, veoma popularan, sve to mnogo vise nego Iguain.A meni se licno Iguain ne svidja :D , mislim fudbalski
May 25, 201014 yr Zato sto nije medijski atraktivan kao recimo Tevez. Real kupuje one igrace koji su najbolji i one koji mogu da donesu lovu. Tevez je atraktivan, mlad, odlican, veoma popularan, sve to mnogo vise nego Iguain.A meni se licno Iguain ne svidja :D , mislim fudbalski Iguain je mladji tri godine, lepsi tri puta (bar na slicicama za WC), kapiram prilicno popularan u Madridu, a boga mi davao je i golova.
May 25, 201014 yr higuain je car. ako njega prodaju, a nadam se da hoce jer zasluzuje ipak da igra za neki manje odvratan tim, stvarno su debili. nema bash mnogo boljih spiceva od njega na svijetu
May 25, 201014 yr Cirkus se nastavlja.Murinjo zeli cirkuzanta Real: Mourinho pode levar Quaresma para Madridizvor: abola
May 25, 201014 yr Cirkus se nastavlja.Murinjo zeli cirkuzanta :lol:izvor: abolajuce je izjavio da nece da potpise ako mu ne daju punu slobodu da dovodi igrace. mozda ih ovako testira.
May 25, 201014 yr Real + Murinjo + Kristijano Za mene licno, nema nista ogavnije od te kombinacije u vrhunskom fudbalu
May 25, 201014 yr Real + Murinjo + Kristijano Za mene licno, nema nista ogavnije od te kombinacije u vrhunskom fudbalukako nema? ako pojaca odbranu John Terryjem, to bi tek bilo nesto!