John Coltrane Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 http://www.time4tv.com/2011/09/sky-sports-news.php
Lancia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 fak, kakva je ovo ostrvljanska okupacija topika?
MancMellow Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Pa jedino da igrate na gol više, samo što to protiv top4 tima, neće na dobro izaći. Realno, ovim se ManU udaljio od LŠ. NIšta nije dobio, što već nije imao, pare potrošene, a pozadi duva... Ne ok, pozajmica nije toliko suludo resenje. Mislim, jbg, sa 12m United moze i da se kocka koliko je ovaj injury prone (a verovatno jeste), ali da pricamo o tome da li je Falcao upgrade u odnosu na Welbecka...ne vredi.
radisa Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ne ok, pozajmica nije toliko suludo resenje. Mislim, jbg, sa 12m United moze i da se kocka koliko je ovaj injury prone (a verovatno jeste), ali da pricamo o tome da li je Falcao upgrade u odnosu na Welbecka...ne vredi. Pa da, ali vi sad imate Roonyja, i dva igrača sklona povredama u špicu, što može da znači svašta. I Willsona. :) Kad su svi zdravi, je ne znam kako će se svih 5 igrača koji igraju prema golu uklopiti. Kad ih je samo 3 ili 4 opet duva u sredini, a o odbrani i da ne pričamo. Jeste upgrade u odnosu na Welbecka, ali, sa druge strane, nije zakrpljeno nikako tamo gde najviše duva (nešto pozadi i ozbiljan kljator u sredini). Kontam ja de će se tih 12M funti vratiti do vikenda i da to nisu neke pare, ali igrački, nije dobijeno bog zna šta, a LVG samo sam sebe zakopava.
Bright Billy Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Alal vera, alal vera, napravise skuplju ekipu od sitija...
MancMellow Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Pa da, ali vi sad imate Roonyja, i dva igrača sklona povredama u špicu, što može da znači svašta. I Willsona. :) Kad su svi zdravi, je ne znam kako će se svih 5 igrača koji igraju prema golu uklopiti. Kad ih je samo 3 ili 4 opet duva u sredini, a o odbrani i da ne pričamo. Jeste upgrade u odnosu na Welbecka, ali, sa druge strane, nije zakrpljeno nikako tamo gde najviše duva (nešto pozadi i ozbiljan kljator u sredini). Kontam ja de će se tih 12M funti vratiti do vikenda i da to nisu neke pare, ali igrački, nije dobijeno bog zna šta, a LVG samo sam sebe zakopava. Naravno, ali za 12 miliona nije mogao nikako da se kupi valjani DM. A iduca godina je...iduca godina. Sad se treba kvalifikovati za CL. A i nikad nece biti potpuno zdrava sva 4 centarfora, to nemoj da brines.
Töölönlahti Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Evans Trebalo je da kidnapujete sa aerodroma 1 Prem-proven M. Richardsa.
MiddleClass Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Imate Felainija ovo je njegova sezona. A čudi me da Leteći nije doveo nekog šupljeg Holanđanina za odbranu.
Bright Billy Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Sad ce guarin kod keksija i onda krece vrteska...
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 I Moutinho oce iz Monaca. Anzhi 2.0
Bright Billy Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Vesovic iz torina u rijeku, pozajmica.
Kayser Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nastasic turns down #westham loan deal. #Everton interested ?
Recommended Posts