Phoney Bone Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Yaya potpisao za City konacno.A šta će im on? Manćiniju nisu dosta De Jong, Viera, i ostali?
Lutador Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 (edited) Toni u Djenovi.Storari u Juventusu.Pogatec u Hanoveru.Kanavaro u Al-Ahliju.Ibanjez u VBA.Jepes u 35. godini sazreo i prešao u Milan. Edited July 3, 2010 by Lutador
Lutador Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Goran Popov iz Herenvena u kijevski Dinamo.Fran Merida u Atletiko Madridu.Vukčević na pozajmici u Olimpijakosu.D'Agostino u Fiorentini.Martin Petrov u Boltonu.Arnautović u Verderu.Briand u Lionu.De Kamargo u Borusiji (M).Govu u Panatinaikosu.
Phoney Bone Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Yaya ye transferom u City postao nayplaćeniyi igrač na planeti sa 220,000 funti nedelyno :blink:Ronaldo (~200k) će napraviti sranje u Madridu kad bude čuo.
ducca Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Yaya ye transferom u City postao nayplaćeniyi igrač na planeti sa 220,000 funti nedelyno :blink:Ronaldo (~200k) će napraviti sranje u Madridu kad bude čuo.Isuse, pa taj City stvarno treba ugasiti, to je prebolesno, dati tolike pare parcetu drveta
casperbgd Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kakvo drvo... Odlican igrac, naravno da je bespotrebno pricati da li je preplacen ili nije, dovoljno je reci da igra u Sitiju.
ducca Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Da je odlican igrac ostao bi u Barceloni ili bar bio standardan prethodne sezone npr. No vreme ce pokazati, tj momak ce vec sam "objasniti" gde mu je mesto.Inace, Mouthinho presao iz Sportinga u Porto (btw zasto on nije isao na WC? Nisam bas pratio Portugalce i njihovu ligu u poslednje vreme ali znam da im je on do pre godinu-dve vazio za igraca koji bi trebao da bude dugorocno resenje u veznom redu repke )Wolfsburg ponovo pobedjuje konkurenciju i odvodi Palermovog igraca neplanirano - Kjaer ovaj put, za 14 milki (a prethodnih godinu dana su se zaboga najjaci klubovi Evrope otimali o istog, Zamparini nije hteo ni da cuje i onda ga da za 14 miliona i to u 3 rate).
Sandens Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 taj Kjaer deckonja meni deluje prilicno precenjeno... ali cekamo bustina da nam kaze koju vise o njemu...
Bustin Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 taj Kjaer deckonja meni deluje prilicno precenjeno... ali cekamo bustina da nam kaze koju vise o njemu...uh, nisam ga gledao pa skoro uopste. Igrao je u mitjulandu ali ga se nesto ne secam preterano ni po dobru ni po zlu. seriju a retko pratim tako da sam ga jedino gledao u repci gde je bio ok... nista posebno. mada, iskreno, pored agera je izgledao kao ozbiljniji igrac i znatno bolji na lopti mada nije neko merilo.
ducca Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 OFFICIAL: Dmytro Chygrynskiy Leaves Barcelona For Shakhtar Donetsk Inace, presao u FCB za 25, vratio u Doneck za 15 miliona.
Recommended Posts