belch Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 krenuli su da grade tri biciklistička lifta ovih dana. al nisam baš razumela gde će tačno biti, čini mi se da su rekli dva uz pilon, al treći nemam pojma gde.ne vidim čemu tri, dva bi bilo sasvim dovoljno, čini mi se.
Idioteque Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 krenuli su da grade tri biciklistička lifta ovih dana. al nisam baš razumela gde će tačno biti, čini mi se da su rekli dva uz pilon, al treći nemam pojma gde.ne vidim čemu tri, dva bi bilo sasvim dovoljno, čini mi se.Verovatno će trećim da se spušta ovamo na stazu pored Radničke, ako će već dva uz pilon.
nbg4ever Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Jel ima nekih nagovestaja kada ce to biti gotovo? Ove sezone?
bigvlada Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 NBGD, čukarićka strana i jedan pored pilona, da ljudi mogu da počnu štrapaciranje po adi direktno sa mosta
belch Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) da, videh i ja na beobild forumunadam se da će uskoro (uopšte?) staviti dobar asfalt na pešačko biciklističku stazu, jer je očajno ono što je sada tamoedit 2evo i gde će biti Edited March 2, 2012 by funk soul sister
Recommended Posts