Jump to content
IGNORED

Nezavisno sudstvo i huligani

Idioteque

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• radisa

47

• Ted

45

• Milogled Bluff

39

Posted

Govorio sam o severnoj tribini. Ta zastava je standardni rekvizit. MIslio sam da noije bilo nikakvih poruka tipa 240 godina ukradenih bez dokaza i sl. Niti je bilo pevanja one imbecilne pesmica, dok su se cetiri dana kasnije na manjoj utakmici razbili pevajuci je. Mozda su na derbiju hteli da se skoncentrisu na podrski klubu ali nesto ne verujem.Kao da imaju neku agendu posebnu sa tim pevanjima, kada pevaju a kada ne, ali kakvu ne mogu da razumem. Najcudnije mi je to za BT. Protiv borca je izgledalo da ce to da bude hajlajt poluseyone, narocito zato sto su se i istoki zapad prikljucili...Na sajtovima delija nema pravde za grobare a puno se pricalo o ujedinjenju navijaca protiv vlasti. Kao da im je neko rekao: nemojte da se igrate time

Posted

Ili su preveliki idoti da bi bilo kakvo primirje iole duže trajalo.No, nisam ni sporio sve to, već samo povodom Mišića. Jer ona zastava jeste uobičajena, ali to ne znači da treba da se prihvati kao normalna. Ja popizdim svaki put kada je vidim i pitam se zašto im dozvoljavaju da je koriste.

Posted

Ма то се подразумева.

Posted
Na sajtovima delija nema pravde za grobare a puno se pricalo o ujedinjenju navijaca protiv vlasti. Kao da im je neko rekao: nemojte da se igrate time
Postoji na delije.net tema ''Pravda za grobare''.
Posted

moze li se obratiti ministarstvu pravde u nekom elektronskom obliku?

Posted
Username: adminPass: adminNe zajebavam se, keve mi. :Hail:
realno, ovo i nije tako loš kombo - užasno lako se pamti, a i bezbedan je, niko normalan ne bi pomislio da bi neko stavio admin-admin. nažalost, današnja omladina nenormalna :(
Posted

Ja ne znam šta čekaju admini ovog našeg foruma, ja da umem taj internet i to admin admin, sad bih metno džinovsku zastavu PPP tamo.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Urošu Mišiću 5,5 godina zatvora!BEZ NAMERE - Sudije su utvrdile da Mišić nije imao nameru da ubije Trajkovića guranjem baklje u usta, kako je to navedeno u optužnici. Osim što je Mišiću kazna gotovo upola manja, delo za koje se tereti prekvalifikovano je iz "teškog ubistva u pokušaju u "izazivanje opšte opasnosti" :isuse:Press

Edited by Conspirator
Posted (edited)

Kukavicluk je srpska karakterna osobina. Beograd je mali grad, a Srbi su picke.

Edited by April
Posted

moram priznati da su našli savršen trenutak za objavljivanje ove vesti.