salerokada Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Moram da priznam da me je na derbiju zacudilo to sto nije bilo skoro ni jednog skandiranja Misicu, ni transparenta nicega. Jok nijeI sa druge strane:btw: sajt gde sam našao fotkuhttp://www.pouke.org/forum/index.php?topic=11897.50
Hamlet Strašni Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Govorio sam o severnoj tribini. Ta zastava je standardni rekvizit. MIslio sam da noije bilo nikakvih poruka tipa 240 godina ukradenih bez dokaza i sl. Niti je bilo pevanja one imbecilne pesmica, dok su se cetiri dana kasnije na manjoj utakmici razbili pevajuci je. Mozda su na derbiju hteli da se skoncentrisu na podrski klubu ali nesto ne verujem.Kao da imaju neku agendu posebnu sa tim pevanjima, kada pevaju a kada ne, ali kakvu ne mogu da razumem. Najcudnije mi je to za BT. Protiv borca je izgledalo da ce to da bude hajlajt poluseyone, narocito zato sto su se i istoki zapad prikljucili...Na sajtovima delija nema pravde za grobare a puno se pricalo o ujedinjenju navijaca protiv vlasti. Kao da im je neko rekao: nemojte da se igrate time
salerokada Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ili su preveliki idoti da bi bilo kakvo primirje iole duže trajalo.No, nisam ni sporio sve to, već samo povodom Mišića. Jer ona zastava jeste uobičajena, ali to ne znači da treba da se prihvati kao normalna. Ja popizdim svaki put kada je vidim i pitam se zašto im dozvoljavaju da je koriste.
sabahudin Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Na sajtovima delija nema pravde za grobare a puno se pricalo o ujedinjenju navijaca protiv vlasti. Kao da im je neko rekao: nemojte da se igrate timePostoji na delije.net tema ''Pravda za grobare''.
dig_chohano Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ПОСЕБНО ОДЕЉЕЊЕ ОКРУЖНОГ ЈАВНОГ ТУЖИЛАШТВА У БЕОГРАДУ ЗА БОРБУ ПРОТИВ ВИСОКОТЕХНОЛОШКОГ КРИМИНАЛАUsername: adminPass: adminNe zajebavam se, keve mi.
Aće Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 moze li se obratiti ministarstvu pravde u nekom elektronskom obliku?
Joshua Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ПОСЕБНО ОДЕЉЕЊЕ ОКРУЖНОГ ЈАВНОГ ТУЖИЛАШТВА У БЕОГРАДУ ЗА БОРБУ ПРОТИВ ВИСОКОТЕХНОЛОШКОГ КРИМИНАЛАUsername: adminPass: adminNe zajebavam se, keve mi. gospode.sad će oni to odmah da promene. tipujem nausername: adminpass: penis
Gonzo Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Username: adminPass: adminNe zajebavam se, keve mi. realno, ovo i nije tako loš kombo - užasno lako se pamti, a i bezbedan je, niko normalan ne bi pomislio da bi neko stavio admin-admin. nažalost, današnja omladina nenormalna :(
dig_chohano Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ja ne znam šta čekaju admini ovog našeg foruma, ja da umem taj internet i to admin admin, sad bih metno džinovsku zastavu PPP tamo.
Conspirator Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 (edited) Urošu Mišiću 5,5 godina zatvora!BEZ NAMERE - Sudije su utvrdile da Mišić nije imao nameru da ubije Trajkovića guranjem baklje u usta, kako je to navedeno u optužnici. Osim što je Mišiću kazna gotovo upola manja, delo za koje se tereti prekvalifikovano je iz "teškog ubistva u pokušaju u "izazivanje opšte opasnosti" Press Edited April 29, 2011 by Conspirator
April Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 (edited) Kukavicluk je srpska karakterna osobina. Beograd je mali grad, a Srbi su picke. Edited April 30, 2011 by April
belch Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 moram priznati da su našli savršen trenutak za objavljivanje ove vesti.
Recommended Posts