Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Mogu ja da pozovem onog drugara sto je zamalo umro prosli put kad je bio. Mozda mi uspe da ga ubijem ovog puta. :lol:

Je l' kasno da prijavim debiltantski nastup na velikoj sceni?Ako nije, prijavljujem se, i ocekujem iskrenu dobrodoslicu, da ne kazem toplu :D

Dodji, nije kasno

Do jaja! Vidimo se!

Odlicno. Dakle, skrpili smo se.

Evo vam jedna zgodna alatka za prebrojavanje: http://www.doodle.com/y57h22qdisa3ynqzMoze i da se embeduje, tako da samo treba da namolite teachera da prestane da se folira da nesto kao administrira ovde i moze to da se ubaci i direktno na forum, umesto da se ide na spoljni link.

Mi pobedili, ja bio najbolji...

Pozdrav forumasima fuzbalerima, i hvala na gostoprimstvu.Istovremeno se izvinjavam saigracima sto sam smetao, ne mogu da obecam da se nece ponoviti :D Strateska greska nacinjena je odlukom da sa Trga do balona idem pesaka, tako da sam vec stigao crknut :D Ne mogu da potvrdim Petkovicevu tezu da je bio najbolji, njih dvojica-trojica su pravila probleme, zujali levo-desno, i u magnovenju i borbi za dah i puko prezivljavanje, ko ce da ih razlikuje :)

Startna teza ti je bila losa jer nisi uplanirao 3. poluvreme. Da si imao takav motiv, opet bi crkao, ali bi pod naletom silne motivacije slicno Harperu resetao nasu mrezu :lol: Preza je MoM, a dao je i najlepsi gol (pod precku) :)

Pozdrav forumasima fuzbalerima, i hvala na gostoprimstvu.Istovremeno se izvinjavam saigracima sto sam smetao, ne mogu da obecam da se nece ponoviti :D Strateska greska nacinjena je odlukom da sa Trga do balona idem pesaka, tako da sam vec stigao crknut :D Ne mogu da potvrdim Petkovicevu tezu da je bio najbolji, njih dvojica-trojica su pravila probleme, zujali levo-desno, i u magnovenju i borbi za dah i puko prezivljavanje, ko ce da ih razlikuje :)
Realno - pokazao si se! Mada ima par zamerki... u kafani si bio nevidljiv k'o stealth, slab ti je pregled jelovnika, slab cug na pivu... jednostavno vidi se da nemas snage za 3 poluvreme... moras ozbiljno da poradis na tome! Vidimo se u utorak :)

A kako sam davao golove i levom i desnom nogom? :lol:

Ja se na tvom mestu ne bih javljao, primio si gol kroz noge cak i od mene. Jeste da je udarac bio razantan, da si ga bar ulepsao svojom paradom :D
Startna teza ti je bila losa jer nisi uplanirao 3. poluvreme. Da si imao takav motiv, opet bi crkao, ali bi pod naletom silne motivacije slicno Harperu resetao nasu mrezu :lol: Preza je MoM, a dao je i najlepsi gol (pod precku) :)
Harper je svoj dug domovini forumskog fudbala oduzio 1 sijasetom golova i asistencija. -_- A onu prokletu kobasicu nisam uspeo da ukrotim sledeca 4 sata. :(
Ti bi mogao da porazmislis o promeni balona ili da pocnes polako da se privikavas na ovaj minijaturni stiskavac. Sinoc smo te izbusili k'o kantu, cak je i Posrbica bolje izgledao na golu od tebe. :unsure:
Harper je svoj dug domovini forumskog fudbala oduzio 1 sijasetom golova i asistencija. -_- A onu prokletu kobasicu nisam uspeo da ukrotim sledeca 4 sata. :( Ti bi mogao da porazmislis o promeni balona ili da pocnes polako da se privikavas na ovaj minijaturni stiskavac. Sinoc smo te izbusili k'o kantu, cak je i Posrbica bolje izgledao na golu od tebe. :unsure:
Mrzelo me da branim, znao sam da smo bolji... :)
Mrzelo me da branim, znao sam da smo bolji... :)
Samo probaj to da izvodis kad se grobari budu probudili iz zimskog sna i poceli da se vracaju na teren. Noge cu ti slomiti. angry.gif