Muwan Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Pojaviće se već Zidan ili neko. U najgorem slučaju idemo kod Dona odnosno Gedže.
Nemanja Posrbica Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Lebron vam je saopštio da se pojavite na fudbalu u predviđenom terminu.
Rodjeni Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jebi ga, mene kafana ne zanima.Jel igramo, ili jok.?????????Ako se ne igramo, da ne potezem dzabe..... cekam info do 19.30
harper lee Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jebi ga, mene kafana ne zanima.Jel igramo, ili jok.?????????Ako se ne igramo, da ne potezem dzabe..... cekam info do 19.30Isti slucaj. Ima i boljih kafana u Beogradu a da dolazim u balon da se gledamo i igramo na male golove ne pada mi na pamet, tako da Lebron moze da prica sta hoce.Jebem mu mater, razumem i obaveze i sve to ali mi igramo fudbal jednom nedeljno u stalnom terminu i do sada smo vec mogli da planiramo obaveze za tih par sati u tako mrtvo vreme kakvo je utorak uvece u 9 sati ili makar da dan unapred najavimo da necemo stici. Pa ko ne zna u ponedeljak da ce ga mrzeti da se cima u utorak neka bolje planira svoju mrzovolju.
Rodjeni Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mislim, znam ja da je Lebronu frka.Ispostavlja se da je nalazenje termina i rezervacija balona za FF najnezahvalniji posao na svetu.Bog zna kako se potrudis, upoznas gazdu, dogovoris, a onda te ekipa izjebe ko mladog ...A gazda trazi da se plati rezervacija. Normalno. U pravu je onaj lik iz Foot-a, sto je trazio placanje mesec unapred. Provalio nas covek na vreme. Plati bato, pa onda ne moras da dodjes.I da se razumemo, nenam nista protiv da platim ovaj propusteni termin (pod uslovom naravno da plate i oni koji nisu na vreme najavili izostanak), ali necu da se lomatam i da dolazim bez razloga.pozdrav svima,
nebojsapetkovic Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 leBron, Preza, Beol, Filipenko, Harper, Posrbica, Rodja i ja je dovoljno za onolicni teren, a ima i malih golica... sto odustajete!?!?!??!
harper lee Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 leBron, Preza, Beol, Filipenko, Harper, Posrbica, Rodja i ja je dovoljno za onolicni teren, a ima i malih golica... sto odustajete!?!?!??!Nista. Poneti pamet za sledeci put i pare za Lebrona za ovaj termin koji smo zajebali. Ako odigramo jos dva-tri fudbala pre nego sto se potpuno raspadnemo to ce biti poduhvat ravan slanju misije na Mars. Mozda sledeci put da se okupimo na sahrani forumskog fudbala.
harper lee Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Harpere, sta kazes????Sad sam se cuo sa Filipom. Covek je rovit i ne moze da izgura termin ni sa jednom zamenom a kamoli 4 na 4 bez zamene.
nebojsapetkovic Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ti bi, al ne bi Filipa izlagao naporu... To znaci da Filip nije lepo uplanirao svoju rovitost...
nebojsapetkovic Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 (edited) Nije fora u tome da li ćemo doći jedan termin ili ne, nije fora da li ćemo platiti il ne... fora je u tome da je trebla da ostane baza od 5-8 najvernijih, koji će dolaziti! Koliko se sećam dešavalo se da neko ispali, pa da igramo sa igračem manje. Ali smo dolazili! Nas osmorica je moglo da se skupi da šuta loptu i da da primer ostalima da fudbala ima - da pokaže da je FF nekastvar koja se dešava iz nedelje u nedelju... Ovako će se oni pokolebljivi pretvoriti u apstinente.A što se LeBrona tiče, zamislite koliko se lik cimao da nađe balon!P.S. Ja odo da šutam loptu! Bar neću morati nikom da dobacujem :) Edited February 8, 2011 by nebojsapetkovic
harper lee Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nije fora u tome da li ćemo doći jedan termin ili ne, nije fora da li ćemo platiti il ne... fora je u tome da je trebla da ostane baza od 5-8 najvernijih, koji će dolaziti! Koliko se sećam dešavalo se da neko ispali, pa da igramo sa igračem manje. Ali smo dolazili! Nas osmorica je moglo da se skupi da šuta loptu i da da primer ostalima da fudbala ima - da pokaže da je FF nekastvar koja se dešava iz nedelje u nedelju... Ovako će se oni pokolebljivi pretvoriti u apstinente.A što se LeBrona tiče, zamislite koliko se lik cimao da nađe balon!P.S. Ja odo da šutam loptu! Bar neću morati nikom da dobacujem :)Sta da ti kazem. U pravu si skroz.
Recommended Posts