Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
Ima neko fin da se nađemo negde u centru ili tako nešto, da se ne smucam nepotrebno po tim vašim pripizdinama?
Ja cu ici taksijem sa Terazija pa mozemo zajedno ako hoces.
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ima neko fin da se nađemo negde u centru ili tako nešto, da se ne smucam nepotrebno po tim vašim pripizdinama?
Ima, Zidan i ja idemo sa Banjice, gde ti odgovara?
Posted

Gde je Balkan bet? Daj nešto opštepoznato, tipa pumpa ili nešto u V. Stepe.

Posted

Mogu da prodjem kroz V. Stepe, reci gde ces biti?

Posted

Gde god ti je zgodno. Šaljem ti PM.

Posted

Zajebavate da Larsson stvarno dolazi??? Au, bice to jedan praznik fudbala :)Imati 1 Zidana i 1 Larssona u ekipi je vise nego dovoljno za mnoge ekipe, a kamoli za 1 FF :lol:

Posted

Btw, ako neko ima neki fin oblik bandažirunga za kolence, bio bih mu zahvalan na pozajmici za večeras.Kateter, guska, invalidska kolica i oprema za infuziju su takođe dobrodošli, ali prvonavedeno je prioritet.

Posted

Posto je zavrsena letnja liga rezervnih timova, stvari su se, naravno, vratile na svoje mesto...Relativno lagana pobeda uz opustanje na kraju...

Posted

Brutalno ponizavanje Tolepenka i njegove druzine. Nije im pomogla ni leteca dadilja. Ponizavanje je bilo toliko da Mrzioci™ nisu uspeli da stignu rezultat iako je glavna vedeta, zvezda vodilja, spiritus movens i ovan predvodnik ekipe Ljubljane, mladjahni i vitki Harper Lee napustio teren ispracen 1 freneticnim aplauzom sa tribina nekih 15 minuta pre kraja. Tako je i moralo da bude s obzirom da se na terenu konacno pojavio 1 Stub Odbrane, Povezivac Redova i Ubojiti Strelac, Henrik Larson zvani Henrik Larson. Istina samo tokom prva dva poluvremena :( , na opste iznenadjenje, uzas i ocaj ljubitelja celih utakmica (stvarno, gde nestade, bre, kretenu jedan, ugrejalo ti se pivo) HL je iznebuha resio da okaci kriglu o klin. Vece je dodatno ulepsao Toni Adams koji je sa sobom doneo najnoviju podnu lampu nabavljenu u Amsterdamu.Kolika je bila dominacija prvih 45 minuta dovoljno govori da smo imali vise suteva u Flegminu cevanicu nego protivnik suteva na gol.Yet, utisak veceri je bio Delija 67 koji se, suprotno svom dobrom obicaju, uz neki bijedni i jedva smuljani izgovor pokupio iz Nebojsinih kola i netragom nestao u pravcu Knez Mihajlove. U kakvu li je stetu dobri Preza krenuo u te sitne sate valjda cemo saznati na love topiku. :)

Posted

Neobično mi je zadovoljstvo da primetim da je ekipa bila odlično vođena i spremana i za vreme mog višegodišnjeg odsustva, što dokazuje da je klub žigoljubitelja zasnovan na zdravim osnovama, pažljivom planiranju i odličnoj geronto omladinskoj školi. Pobeda je mogla biti i ubedljivija da pri kraju nisu zaigrali petlići, da i oni osete čar derbija i popasu malo veštačke trave i onih gumenih kuraca što je drži na okupu.Protivnik je još jednom pokazao svu zastarelost jedne koncepcije igre, u kojoj dva mala, brza i laka špica (Filipenko i Flegma) bivaju pojedeni od strane protivničke odbrane. Što se mene tiče, zadovoljan sam što nisam krenuo putem velikana kao što su Antonio Puerta i Mark Vivien Foi, vidi se da mi nedostaje vazduha u plućima, utakmica u nogama i nogu u dupetu, ali se nadam da će mi se forma podizati kako utakmice budu odmicale, mada nije zgoreg imati i nešto jačeg protivnika.

Posted

Zamalo da zaboravim. :isuse: Svi smo zeljno iscekivali Barry-ja da nam licno objasni kako to nismo opljackani u Istambulu ali se isti nije pojavio. No, nema veze, sve argumente smo ostavili u supi iza kafane. One koje Dubravko nije zakljucao u sef da policija slucajno ne naleti na njih. Tako da je rasprava samo odlozena ali nije zaboravljena. :wicked:

Posted

Prva pobeda nakon par meseci, i odmah se raskokodakali na sve strane :lol: Objektivno™, sami smo krivi za poraz. Toliko smo promašili iz situacija na 1-2 metra ispred gola, mislim da smo po tome sinoć gotovo stigli i Žigića, lično :isuse: