Filipenko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Trt.(Hebali vas turski i mađarski, čik da ste Caru Dušanu to smeli reći na dvoru u Prizrenu )
Rodjeni Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Bez mene danas. Imam samo jednu zdravu nogu, ali ako se nekim cudom pojavi Larson, eto mene u kolicima....
Muwan Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Larssonovo pojavljivanje zavisi od kulturnog repertoara Beograda za večeras, zatim od agresivne veštačke inteligencije koju poseduju komadi nameštaja koji se prodaju u Srbiji, kao i od mnogih drugih faktora. Nadamo se, ipak, da će se čudo dogoditi.
sherman Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 (edited) ima sad da se kupi USB Henrik Larsson otporan na kulturu i namestaj za neku sitnu kintukoji je mnogo bolji od pravog, naravno Edited September 14, 2010 by sherman
henrik larsson Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Ima neko fin da se nađemo negde u centru ili tako nešto, da se ne smucam nepotrebno po tim vašim pripizdinama?
Recommended Posts