Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Vidim da danas nista od okupljanja. Ajd do 6 da se skupimo ili da se razilazimo do sledece nedelje.

Ne stizem. Nista od mene veceras.

Oćemo uskoro kod druga Beowla, u Indiju?Aj' se skupimo, kolko možemo, za neki petak, ja i dalje undim prevoz zainteresovanim novosadistima, ako se dogovorimo...

Onda otkazujemo, vidimo se jednom.

nema nishta od toga druzze radashine. samarićaninu pička popila mozak, i još se zaposlio. drug duci ima okoštavanje kičme. to mu od starosti, kaže. brat hido kvizo veze na petoparcu al neke matorke po inozemstvu. recituje im poeziju kroz anagrame u pauzama uz cigarete. ništa od njega i trčanja kad/ako se vrati. modzo. :mellow: . jel taj živ. bilo tu još nekih indijanaca, al ko će sve popamtiti..eh...

Ništa ni od mene.

• Author

Ništa, bićete svežiji i radosniji kad me vidite u sledeći utorak.

E jebi ga, kake sam kurate srece.Posle 2 meseca uspem da se organizujem, kad ono medjutim... kakvi ste bre to ljudi...

Ništa, bićete svežiji i radosniji kad me vidite u sledeći utorak.
Teško, pošto se sledećeg utorka igra fudbal, pa nećemo ići na koncerte, predavanja i kurseve, te su male šanse da te sretnemo... angry.gif

Edited by Filipenko

Popinsova, javi Petkoviću da je fuca otkazana...

Taman da odem da spavam.

nema nishta od toga druzze radashine. samarićaninu pička popila mozak, i još se zaposlio. drug duci ima okoštavanje kičme. to mu od starosti, kaže. brat hido kvizo veze na petoparcu al neke matorke po inozemstvu. recituje im poeziju kroz anagrame u pauzama uz cigarete. ništa od njega i trčanja kad/ako se vrati. modzo. :mellow: . jel taj živ. bilo tu još nekih indijanaca, al ko će sve popamtiti..eh...
ako oćete da peglamo ja sam sledeći petak slobodan, a verovatno i ovaj
ako oćete da peglamo ja sam sledeći petak slobodan, a verovatno i ovaj
oćete. dakle radiša ti i ja. ako se javi još neki feget iz futoga i okoline, dobrodošao je.

Da krenemo sa prebrojavanjem za ovu nedelju.1.

kettö