smorenko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Vidim da danas nista od okupljanja. Ajd do 6 da se skupimo ili da se razilazimo do sledece nedelje.
radisa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Oćemo uskoro kod druga Beowla, u Indiju?Aj' se skupimo, kolko možemo, za neki petak, ja i dalje undim prevoz zainteresovanim novosadistima, ako se dogovorimo...
nisam ja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 nema nishta od toga druzze radashine. samarićaninu pička popila mozak, i još se zaposlio. drug duci ima okoštavanje kičme. to mu od starosti, kaže. brat hido kvizo veze na petoparcu al neke matorke po inozemstvu. recituje im poeziju kroz anagrame u pauzama uz cigarete. ništa od njega i trčanja kad/ako se vrati. modzo. . jel taj živ. bilo tu još nekih indijanaca, al ko će sve popamtiti..eh...
henrik larsson Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Ništa, bićete svežiji i radosniji kad me vidite u sledeći utorak.
Rodjeni Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 E jebi ga, kake sam kurate srece.Posle 2 meseca uspem da se organizujem, kad ono medjutim... kakvi ste bre to ljudi...
Filipenko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 (edited) Ništa, bićete svežiji i radosniji kad me vidite u sledeći utorak.Teško, pošto se sledećeg utorka igra fudbal, pa nećemo ići na koncerte, predavanja i kurseve, te su male šanse da te sretnemo... Edited September 7, 2010 by Filipenko
teacher Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Popinsova, javi Petkoviću da je fuca otkazana...
korindjar Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 nema nishta od toga druzze radashine. samarićaninu pička popila mozak, i još se zaposlio. drug duci ima okoštavanje kičme. to mu od starosti, kaže. brat hido kvizo veze na petoparcu al neke matorke po inozemstvu. recituje im poeziju kroz anagrame u pauzama uz cigarete. ništa od njega i trčanja kad/ako se vrati. modzo. . jel taj živ. bilo tu još nekih indijanaca, al ko će sve popamtiti..eh...ako oćete da peglamo ja sam sledeći petak slobodan, a verovatno i ovaj
nisam ja Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ako oćete da peglamo ja sam sledeći petak slobodan, a verovatno i ovajoćete. dakle radiša ti i ja. ako se javi još neki feget iz futoga i okoline, dobrodošao je.
smorenko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Da krenemo sa prebrojavanjem za ovu nedelju.1.
Recommended Posts