adasevic Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ja ne verujem da cu doci. Verovatno cu na Marakanu...
smorenko Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Pozdrav FFovci,s obzirom da gospodin Larson odlaze svoj povratak na neodredjeno, uzimam slobodu da se prijavim za utorak (naravno, ukoliko ima mesta). Imam snage za dobrih 4,5 minuta laganog trckaranja pored martinele (za svaki slucaj)...Ohoj Rodjo, naravno da ima mesta, pogotovo za tebe :)
teacher Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 5, 6, ili 7. 90% dolazim, a 20% ne dolazim.
Tom Hagen Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Bio sam u nedelju na Trudbeniku, Pahuljica je opravdala sve pohvale koje ste joj ovde izrekli, odlicna kafana
nebojsapetkovic Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 dolazim, bilo bi lepo da mi neko posalje sms da li se uopste igra veceras, tj. da li ce nas biti dovoljno jer necu biti pri netu...
MaryPoppins Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 dolazim, bilo bi lepo da mi neko posalje sms da li se uopste igra veceras, tj. da li ce nas biti dovoljno jer necu biti pri netu...daj mi broj, ja ću ti poslati
teacher Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Hm, za sad 6? Javljajte se ili da se otkazuje.
nisam ja Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 e da su ove pičke novosacke za bilo šta pa da dođemo da vas ispresavijamo.
smorenko Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ajde bre Novosadjani skupljajte se pa da se lemamo u Indjiji ili ispresavijamo kako ti drago.
Recommended Posts