Venom Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ne znam sta se zbilo, lose je stao i... mislim izvrnuo zglob.
nisam ja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 imam nula puta da pogadjam. adašević <_< srećan oporavak gufsu. ja još nisam. od proleća evo.
Venom Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Bio je tu blizu, ali se ne secam ko je bio direktno pored. Mislim da nije on, jer bi trazio faul za sebe u tom slucaju .
Filipenko Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ?!? Znam da si zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, te mi dozvoli da razgrnem te tmurne oblake i uveselim nakislo lice informacijom da je bilo 7:7. Nezgodno je stao, ne bi trebalo da je išta ozbiljno, mada on to najbolje zna...:)
goofs Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ziv, zaradio longetu na 7 dana, sledi mi i jednomesecna pauza od velikog derbija. Nisam nista slomio, samo istegnuce, a i desavalo mi se to i ranije sa skocnim zglobom, mada nikad na fudbalu.
Filipenko Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 U jbt, ladno ipak longeta na kraju Drži se! To prokleto žigoljupstvo...
MaryPoppins Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 sinoć, dementna od gripe i smrznuta mozga izjavih kako mislim da goofs igra za ljubitelje, a on umal da strada od njihove noge. izvini goofse (oporavi se brzo)!
kgmr Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Znam da si zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, te mi dozvoli da razgrnem te tmurne oblake i uveselim nakislo lice informacijom da je bilo 7:7.hvala :Dsledeći put ili osvetite nejač, ili krljajte nekog drugog za sreću, dok se goofs ne oporavi da može ponovo da strada.
Tom Hagen Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Forumaški fudbaleri, aj nek mi neko od šofera objasni kako da najlakše stignem kolima do tog terena trudbenika, idem u nedelju pre podne tamo da gledam nekog klinca. Hvala unapred
Filipenko Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Prati putanju autobusa 65 i tamo kada obilazi groblje i u jednom trenutku skrene levo, ti takođe skreni, ali odmah zatim u prvu ulicu desno, videćeš tablu za restoran Tiha Noć sa strelicom udesno. Nakon toga, samo pravo, pravo, pravo, dok ne dođeš na kraj sveta.
smorenko Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Odmor gotov.Da pocnemo s odbrojavanjem:1.2.
henrik larsson Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Ja se izvinjavam, potpuno sam smetnuo sa uma da 7. rujna gospodin Jello Biafra održava večernje predavanje u holu Politehničke akademije na NBG, tako da će povratak velikog Larssona na veštačku podlogu biti odložen za 7 dana.
Muwan Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Očekivano. Vratio bih se dan ranije iz Praga kako bih prisustvovao povratku, ovako mi ostaje da razmislim do sutra. Jutro je pametnije od večeri.
Rodjeni Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Pozdrav FFovci,s obzirom da gospodin Larson odlaze svoj povratak na neodredjeno, uzimam slobodu da se prijavim za utorak (naravno, ukoliko ima mesta). Imam snage za dobrih 4,5 minuta laganog trckaranja pored martinele (za svaki slucaj)...
Recommended Posts