Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Makedonski lumbago je prosao i vreme je da se 1 Casna Starina vrati na teren. A i ne bi bio red da se propusti 1 Veliki Povratak Djenke The Carinika. :Hail:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Dobro nam dosao matori, bilo je nekako dosadno bez tebe gaziti ove cergare.Ajmo prijave onih sto ih skupljam veceras po Nbg bulevarima.....
Tek ce biti dosadno sa njegovim povratkom <_<
Posted

hvala svima na lepim recima :-)gledacu da ispostujem 1 zamisli stratega i da marljivo radim na 1 treninzima, a na 1 treneru je da odluci da li cu da igram. Najvaznije je da ekipa pruzi 1 dobru partiju, a ko ce postici 1 golove totalno je ne bitno. 1

Posted
hvala svima na lepim recima :-)gledacu da ispostujem 1 zamisli stratega i da marljivo radim na 1 treninzima, a na 1 treneru je da odluci da li cu da igram. Najvaznije je da ekipa pruzi 1 dobru partiju, a ko ce postici 1 golove totalno je ne bitno. 1
Ljudi, nesto mi ovaj ne lici na sebe.. (jes ti siguran da si ti..)
Posted
Ljudi, nesto mi ovaj ne lici na sebe.. (jes ti siguran da si ti..)
:lol: provalio si ga...
Posted

Ma bio covek godinu dana kod Pixija u Nagoji - naucili ga Japanci da su tri osnovne stvari rad, rad i rad :lol: Ako stignem, mozda i ja svratim...

Posted

Dolazim, ali ne mogu da branim, boli me ruka.

Posted
Dolazim, ali ne mogu da branim, boli me ruka.
:lol: sto mi krades fore?i ja propustam veceras
Posted

Moje izvinjenje. Imao sam neke obaveze, pa nisam stigao.

Posted (edited)

Poraz Ljubitelja pojacanih Rodjom, pokazalo se koliko nedostaje Delija67 na desnom beku... podbacio harper, sve vreme se drao na saigrace, puno nepreciznih pasova i dva autogola.

Edited by Goranz