July 14, 200915 yr posrbica nije u beogradu. ja sam ovih dana bez kola, pa reko da vidim dal moze neko da me pokupu recimo kod vuka veceras?
July 14, 200915 yr Vraca nam se i madball veceras, a za gepekovanje nije problem. Il ja il Nebojsa, zavisi ko ce biti kolima (verovatnije nebojsa)...
July 14, 200915 yr oce li vas biti?Ako otkaze Zidan onda nece. Obozavam ove sto navijaju za Rhyl pa izmisljaju organizacione, neodlozive i druge misteriozno nastale probleme u poslednjem trenutku kako bi neometano gledali utakmicu. <_<
July 14, 200915 yr Ako otkaze Zidan onda nece. Obozavam ove sto navijaju za Rhyl pa izmisljaju organizacione, neodlozive i druge misteriozno nastale probleme u poslednjem trenutku kako bi neometano gledali utakmicu. <_<
July 15, 200915 yr Dobar fudbal sinoć. Adašević teško ali za nijansu nedovoljno drogiran. Filip presudio kontrom koju je isprintao kao da mu platu dajemo.
July 15, 200915 yr Viđu ti Savićevića...e, Dejo, Dejo, i ti si mi neki majstor, ja i oduzmem loptu i isprintam i kada dajem gol činim to kroz noge*.* - autor ne snosi nikakvu odgovornost za nanošenje duševnog bola Zidanu, nebojšipetkoviću i Deliji67 pomenutim potezima, iako priznaje da su potezi činjeni sa predumišljajem Edited July 15, 200915 yr by Filipenko
July 15, 200915 yr Adasevic. Cak ni 1 velicanstvena predstava adasevicke lake konjice ovoga puta nije bila dovoljna da se pobedi grupa gradjana "Dajpenaldajfauldirnulamrezufaulir'omeqqmeni". Iskukase nam pobedu ispred nosa.
July 15, 200915 yr Pustili smo ih, ali trebalo je malo elegantnije to da uradimo. Ovo sa Filipenkovim sprintom je previše providno bilo, preterasmo ga brate.