Redrooster Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ne bi me iznenadilo da i njega ćorkiraju k'o Andjusa Zabranjena istorija srpskog fudbala.
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 3 minutes ago, copkillah said: Dobro, Milojko je za nijansu manji šljam, eto Sent from my MI 4LTE using Tapatalk ne bih se kladio
radnik Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Koji zarez je pogresan u ovom Milojkovom rantu? Ima li ga? Rekao covek crno je crno, belo je belo. Kad oko tih stvari ljudi ne mogu da se dogovore/saglase onda jbga ...
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 (edited) 13 minutes ago, John Coltrane said: Sta nije tacno sto je Milojko rekao? mašiš poentu. nije bitno šta kaže, već ko kaže onog trenutka kad mu se pijana njuška pojavi na videu, svako sa gramom mozga će stinuti skip Edited December 4, 2017 by kud u maglu Simoviću
levi Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 koja zaslepljenost evo u to ime još malo Milojka, pa nek ide oftopic
copkillah Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 mašiš poentu. nije bitno šta kaže, već ko kaže onog trenutka kad mu se pijana njuška pojavi na videu, svako sa gramom mozga će stinuti skip Upravo. Šta, sutra da DJV krene da pljuje po Vučiću, treba da kačimo njegove klipove zato što je u pravu? To je taj nivo. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 milojko, boby i anđus. trio fantastikus srpskog sportskog novinarstva
porucnik vasic Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: milojko, boby i anđus. trio fantastikus srpskog sportskog novinarstva А онај ваш?
MiddleClass Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 28 minutes ago, copkillah said: Upravo. Šta, sutra da DV krene da pljuje po Vučiću, treba da kačimo njegove klipove zato što je u pravu? To je taj nivo. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk + milion
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 7 minutes ago, porucnik vasic said: А онај ваш? on je budala na svoju ruku. tzv slobodan strelac, mba je trojka iz madere. doduše ne verujem da je anđusara visio sa njima pantić je nešto petljao sa danasom, al nisam bio redovan čitalac pa ne znam
Recommended Posts