levi Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 BEZ FUDBALA DO DALjEG: Šampionat Grčke suspendovan zbog fudbalske mafije Šampionat Grčke suspendovan je do daljeg od strane Fudbalskog saveza pošto je zapaljena kuća predsednika sudijske komisije Jorgosa Bikasa
Milosh76 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Nažalost, neposredno nakon toga, došlo je do kratkotrajnog prekida meča, koji su izazvali tzv. navijači kluba koji danas nije nastupao na “Karađorđu”. Na zapadnoj tribini “Karađorđa”, grupa od dvadesetak navijača Partizana počela je da provocira i izaziva navijače Vojvodine.Pritom su kod sebe imali i pirotehnička sredstva, koja su upotrebili za napad na pripadnike obezbeđenja i koji su došli da ih zamole da prestanu sa provokacijama. Ipak, brzom intervencijom policije i redarske službe, brzo su udaljeni sa stadiona. Novi pristup borbi protiv huliganizma..."gospodo huligani, molimo vas da ne izazivate incidente, hvala na razumevanju"
Ravanelli Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 "spisak postoji" Mnogima smo stali na žulj, mnogima koji su neispravni. Udružili se protiv nas, kaže drug ubijenog Aleksandra Stankovića Veruje da unapred zna kakvi će biti komentari jer o navijačima, pogotovo navijačima Partizana, „svi misle da su probisveti, narkomani, alkoholičari... A ja imam ženu i dvoje dece, radim normalno kao i drugi, ide mi staž, plaćam poreze državi“, kaže za Njuzvik. Belivuk opisuje i famoznu tuču ispred stadiona Partizana, kad je pretukao radnika obezbeđenja Božu Kumburovića: - Znači, rukom ga pomerim i on tada izgovara: „Ma, nemoj da vas razbucam, da vam j...“ Kako mi je pomenuo majku, istog trenutka... Pišu, udario ga na kvarno. Udariti na kvarno je kad nekom priđete s leđa i udarite ga. A ja da šaljem „telegram“ bokseru koji je nastupao za reprezentaciju da ću da ga udarim, od toga nema ništa. Iskreno da vam kažem, on je dobro prošao. On je odlično prošao.
Ravanelli Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 (edited) zašto treba zatrti sve ove gluposti. ne znam odakle vam toliko snage da se ložite pored ovakvih stvari da se razumemo, voša se finansira takođe preko grbače države, zahvaljujući nameštenim tenderima energotehnike južna bačka. DRŽAVNI SPONZORI VEČITIHKK PARTIZANNIS 800.000€Telekom 500.000€Aerodrom "Nikola Tesla" 100.000€ FK PARTIZANTelekom 800.000€ KK CRVENA ZVEZDATelekom 800.000€ FK CRVENA ZVEZDATelekom 800.000€ Edited February 8, 2017 by Ravanelli
copkillah Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Milojko je sportski Miroljub Petrović Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
teacher Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 Milojko je sportski Miroljub Petrović Sent from my MI 4LTE using TapatalkNemoj vređati MilojkaSent from my Moto G (5) using Tapatalk
Filozof manijak Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Ne bi me iznenadilo da i njega ćorkiraju k'o Andjusa
copkillah Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Nemoj vređati MilojkaSent from my Moto G (5) using TapatalkDobro, Milojko je za nijansu manji šljam, eto Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Recommended Posts