Dr Arslanagić Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Ih, i to mi nekakav kurčevi pritisak? Gde su ona vremena kada je Ž.R. upadao u svlačionicu i stavljao pištolj u usta Zlatku Zahoviču...
levi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Rašić. Tim menadžer ofka. Ko ga jebe, trebalo je da pripremi ekipu pre utakmice, a ne da pravi scenu na poluvremenu
Lezilebovich Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 jebiga, nije očekivao da ima toliko dobru ekipu
bradilko Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Ih, i to mi nekakav kurčevi pritisak? Gde su ona vremena kada je Ž.R. upadao u svlačionicu i stavljao pištolj u usta Zlatku Zahoviču... ma z.r.arkan nije postojao.ex idol!tesko za samo svariti
levi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 jebiga, nije očekivao da ima toliko dobru ekipu Ili je bio svestan nedovoljne fizičke pripremljenosti, pa ih je grdio zbog nepoštovanja dogovora se sačuva snaga za drugo poluvreme
katamaran Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Od ulaska Terzica u svlacionicu dodjosmo do tim menadzera OFK-e. Jos ce otkriti da je i Pizon bio tamo :o CSITole & Milivoje :ziga:
theanswer Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Zarkovic me tera da branim Vucica dok je sasvim smekerski da se vijori ova zastava bez da neko sme i da prokomentarise (nije bitna sezona niti ko je na vlasti, btw). ne znam šta hoćeš da kažeš, nisam ja portparol nekoga sa JNA pa da kažem nešto o toj zastavi ali koliko znam to je sprdnja. e sad nije joj mesto na terenu sigurno, ali to su neke druge priče o uticaju navijača u klubu mislim eto ona torta sa brojem 1 mi je mnogo više bljak od ove zastave Edited July 22, 2015 by theanswer
MiddleClass Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ko ce uci u Vanicevu svlacionicu na poluvremenu? Ima li kvota na to u Mocartu?
MayDay Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Pa sa kojim brojem da bude torta za golmana? Hehe. Bio je to jedan častan, viteški gest. Deci da se pokazuje.
Bright Billy Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Sumnja se da je tim menadžer OFK Beograda ušao u svlačionicu OFK Beograda Istraga je u toku
John Coltrane Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 zastava je..auu al si ti neki naivko.ajde! Aj prevedi na srpski.
John Coltrane Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 ne znam šta hoćeš da kažeš, nisam ja portparol nekoga sa JNA pa da kažem nešto o toj zastavi ali koliko znam to je sprdnja. e sad nije joj mesto na terenu sigurno, ali to su neke druge priče o uticaju navijača u klubu mislim eto ona torta sa brojem 1 mi je mnogo više bljak od ove zastave Po sistemu "sto mene pitas? al kad vec pitas nije tako kako ti kazes ".
theanswer Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Pa ja pojma nemam sta si hteo da kazes i otkud sad ta zastava u prici uopste
Recommended Posts