Milosh76 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Obe uzivo, ali se coveka ne secam zaista Kajzer sa Juga, a Barsu sa istoka Edited July 22, 2015 by Milosh76
levi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Jebiga Miloshe Jel se sećaš Predraga Stankovića i Vinka Marinovića?
Ryan Franco Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 I najboljima se dešava. Ipak, žuta karta za Miloša.
dranata Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 ja ga se secam jos iz doba Tempa izlazio njegov poster sa Pericom i Dekijem. :D
John Coltrane Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Već posle prvog odigranog kola na srpskim fudbalskim terenima i oko njih teperatura je podignuta kao nikad ranije. O novom fudbalskom skandalu, političarima u rukovodstvima klubova, otapanju duga FK Crvena Zvezda u novom "Vremenu" pišu i Slobodan Gerogijev i Aleksandar Ostojić Georgijeva mi ne pominji, molim te-procitao sam dosta njegovih losih tekstova o fudbalu. Za ovog drugog uglavnom ili neki portret ili intervju, ne secam se nekog dobrog teksta u zadnje vreme, ono za Blatera vise kao da sam citao neki cenovnik. Otvoren sam za preporuke nekog dobrog teksta ako imas link. ono što je problem ovde generalno je što nema dovoljno hrarbih koji poznaju problematiku. i onda neko kao žarković piše o stvarima o kojima nema pojma. kao kada je b92 radio onaj najnoviji insajder o fudbalu. veze sa životom. a u fudbalu ima toliko malverzacija o kojima se mislim i mogu naći ljudi koji znaju sve i spremni su da govore pa makar i van kamere bar kao izvor i podloga za neko istraživačko novinarstvo da bi se insajder mogao emitovati bar koliko i fudbalska sezona Zarkovic me tera da branim Vucica dok je sasvim smekerski da se vijori ova zastava bez da neko sme i da prokomentarise (nije bitna sezona niti ko je na vlasti, btw). Edited July 22, 2015 by John Coltrane
Dr Arslanagić Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Trener Metalca je bivsi Zvezdin igrac Nenad Vanic (nikad cuo za coveka) i izjavio je za Zurnal, da mnogo voli Zvezdu i da se nada da ce biti prvak, ali da bi voleo da njegov Metalac pobedi u nedelju. Ni filijale nisu sto su nekad bile :misko: U jebote. Pa on je bio deo najbolje post-Yu generacije.
Pokojni Ruxin Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 to je otprilike bila reakcija kada su oni fudbaleri svedocili da je partizan namestao utakmice. Đe su nestala ona vremena kad su gotovo pa zahtevali da se o domaćem fudbalu piše pod pretpostavkom da je nevin, jer se eto nikad nije dokazalo suprotno :(
bradilko Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Georgijeva mi ne pominji, molim te-procitao sam dosta njegovih losih tekstova o fudbalu. Za ovog drugog uglavnom ili neki portret ili intervju, ne secam se nekog dobrog teksta u zadnje vreme, ono za Blatera vise kao da sam citao neki cenovnik. Otvoren sam za preporuke nekog dobrog teksta ako imas link. Zarkovic me tera da branim Vucica dok je sasvim smekerski da se vijori ova zastava bez da neko sme i da prokomentarise (nije bitna sezona niti ko je na vlasti, btw). zastava je..auu al si ti neki naivko.ajde!
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Đe su nestala ona vremena kad su gotovo pa zahtevali da se o domaćem fudbalu piše pod pretpostavkom da je nevin, jer se eto nikad nije dokazalo suprotno :( prezumpcija nevinosti rastić novak čovek za specijalne operacije ofk beograda, na njega se sumnja da je bio u svlačionici na poluvremenu
levi Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Sumnja se da je tim menadžer OFK Beograda ušao u svlačionicu OFK Beograda Istraga je u toku
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 za tebe koji imaš jeftiniju kartu. gospodin rastić je upitao fudbalere ofk-a "šta ste se bre rastrčali?"
Recommended Posts