Њујоркер Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 A sto se vi, aman zaman, prepirete sa slepima i gluvima? 1 je Yveyda, Tole je lopov. I .
Milosh76 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 :0.6: kako si baš tih 20min propustio, sunce mu poljubim. Prosto, isao sam od mojih sa rucka u poluvremenu, samo sam kasno krenuo i stigao 15ak minuta nakon pocetka drugog. Ako je bitno zaista. P.S. znam da se zaajebavas, ali cisto da ispostujem to sto si pitao
Pokojni Ruxin Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) pa neću valjda ja dokazujem.Znači pričate napamet, ok onda tako recite. Edit - ako nije očigledno sprdam se koristeći vašu retoriku iz doba kad ste bili malo manje pošteni. Inače je ovde sve jasno, tvorza hail i taj rad Edited July 21, 2015 by Ruxin
pbg12345 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Prosto, nasao se sa poslovnim saradnikom u poluvremenu, samo sam kasno krenuo i stigao 15ak minuta nakon pocetka drugog. Ako je bitno zaista. P.S. znam da se zaajebavas, ali cisto da ispostujem to sto si pitao Edited July 21, 2015 by pbg12345
Milosh76 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Moze i tako da se kaze. Inace Blic objavio spisak "prijateljskih klubova" Partizan: Metalac, Novi Pazar Crvena zvezda: OFK Beograd, Spartak, Radnik, Jagodina, Borac, Vojvodina
Ted Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Znači pričate napamet, ok onda tako recite. pričamo na osnovu onoga što smo videli sopstvenim očima. posledica je bila prenošena uživo, raspravljamo o mogućim uzrocima. o uzrocima čudnog ponašanja obično se i raspravlja, to privlači pažnju. ako izđeš na ulicu i vidiš čoveka kako prelazi ulicu na pešačkom, o tome nećeš raspravljati. to je normalno, očekivano, to viđaš svaki dan i nije predmet rasprave. ali ako je taj čovek npr. go, nosi motornu testeru u ruci i šlem na glavi, naravno da će biti predmet pažnje i rasprave. Edited July 21, 2015 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Moze i tako da se kaze. Inace Blic objavio spisak "prijateljskih klubova" Partizan: Metalac, Novi Pazar hahah kakvi retardi mila majko. pa mi nismo dobili pazar u pazaru nikada
Milosh76 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 hahah kakvi retardi mila majko. pa mi nismo dobili pazar u pazaru nikada A mi smo dozvolili da nam "prijatelji" iz Subotice zavale 3 komada za pola sata i nanesu jedan od najgorih poraza u gostima ikada.
theanswer Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 A mi smo dozvolili da nam "prijatelji" iz Subotice zavale 3 komada za pola sata i nanesu jedan od najgorih poraza u gostima ikada. opet se praviš lud, jbg, to je bilo 2012. druga vam je uprava tad bila.
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 ni prijatelji vam ne pomazuvele grešni smo:(
Milosh76 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 opet se praviš lud, jbg, to je bilo 2012. druga vam je uprava tad bila. Pa i ti se pravis lud, dobili ste ih 2013 i u Upravi im je Ljajic godinama unazad.
Recommended Posts