le petit nicolas Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 ah, dobra stara zapadna svedska -_- .vi'te ovo:logo-prica.poz
Ryan Franco Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Rehabilitation Hospital Corporation of America :)
Ryan Franco Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Evo mog pitanja. Zastitio sam ispis haskim metodom..
woodooinstalater Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Dok cekam da pogodim , jedan dobar i dobra 'pozadina'
woodooinstalater Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Jbg, daj neki hint, pa da idem da nemirno spavam :(
Ryan Franco Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Da li ti je veliki krug okolo "polupun" ili "poluprazan" srednjim zutim krugom?
woodooinstalater Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Da li ti je veliki krug okolo "polupun" ili "poluprazan" srednjim zutim krugom? Al ti je hint: rekao sam da nemirno spavam, a ne da nikako ne spavam :)
Ryan Franco Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Casa je u pitanju! Gledana odozgo. Sadrzaj ti necu otkrivati. Ako pomislis da je cedjena narandza, treba da si u krevetu odavno. :P
woodooinstalater Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Casa je u pitanju! Gledana odozgo. Sadrzaj ti necu otkrivati. Ako pomislis da je cedjena narandza, treba da si u krevetu odavno. :PEm dobro izgleda, em je lukav kao pitanje :) Nije nesto antialkoholicarsko, neka reklama za gledanje u dno case? :)
Ryan Franco Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 :DA ima tih logo epic failova mali milion... Mada, meni su zanimljivije omaške kad nešto na jednom jeziku moye da zvuči kao nešto totalno pogrešno na drugom. Postoji čak i knjiga brendova koji imaju zeznute nazive za anglo-americka tržišta. Od nasih, pojavili su se Smoki i onaj hrvatski Šlag iz 80ih.Nego, evo pomoći za moje pitanje:Sorry zbog kvaliteta slike, tj. odsustva istog.
woodooinstalater Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 :DA ima tih logo epic failova mali milion... Mada, meni su zanimljivije omaške kad nešto na jednom jeziku moye da zvuči kao nešto totalno pogrešno na drugom. Postoji čak i knjiga brendova koji imaju zeznute nazive za anglo-americka tržišta. Od nasih, pojavili su se Smoki i onaj hrvatski Šlag iz 80ih.Nego, evo pomoći za moje pitanje:Sorry zbog kvaliteta slike, tj. odsustva istog.Samo zahvaljujuci mojoj ljubavi prema plemenitom napitku i cinjenici da moram (jos) da radim, gladan i zedan...Dakle:Miller Brewing Company i Coors Brewing Company koje se sada vode kao:Idem sada da se okrepim, pa cemo da vidimo :P
woodooinstalater Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Dakle, da vidimo.Laksi trening, zagrevanje:
Recommended Posts