Jump to content
IGNORED

Pogodi logo

woodooinstalater

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ryan Franco

46

• woodooinstalater

40

• le petit nicolas

29

• bus

14

Posted

Rehabilitation Hospital Corporation of America :)

Posted
:thumbup: profesionalac, odma se vidi!vozi!poz
Posted

Evo mog pitanja. Zastitio sam ispis haskim metodom.post-965-1271885499417.jpg.

Posted

Jbg, daj neki hint, pa da idem da nemirno spavam :(

Posted

Da li ti je veliki krug okolo "polupun" ili "poluprazan" srednjim zutim krugom?

Posted
Da li ti je veliki krug okolo "polupun" ili "poluprazan" srednjim zutim krugom?
:lol: Al ti je hint: rekao sam da nemirno spavam, a ne da nikako ne spavam :)
Posted

Casa je u pitanju! Gledana odozgo. Sadrzaj ti necu otkrivati. Ako pomislis da je cedjena narandza, treba da si u krevetu odavno. :P

Posted
Casa je u pitanju! Gledana odozgo. Sadrzaj ti necu otkrivati. Ako pomislis da je cedjena narandza, treba da si u krevetu odavno. :P
Em dobro izgleda, em je lukav kao pitanje :) Nije nesto antialkoholicarsko, neka reklama za gledanje u dno case? :)
Posted

Nije antialkoholicasko. Naprotiv.

Posted

:DA ima tih logo epic failova mali milion... Mada, meni su zanimljivije omaške kad nešto na jednom jeziku moye da zvuči kao nešto totalno pogrešno na drugom. Postoji čak i knjiga brendova koji imaju zeznute nazive za anglo-americka tržišta. Od nasih, pojavili su se Smoki i onaj hrvatski Šlag iz 80ih.Nego, evo pomoći za moje pitanje:post-965-12719576652639.jpgSorry zbog kvaliteta slike, tj. odsustva istog.

Posted
:DA ima tih logo epic failova mali milion... Mada, meni su zanimljivije omaške kad nešto na jednom jeziku moye da zvuči kao nešto totalno pogrešno na drugom. Postoji čak i knjiga brendova koji imaju zeznute nazive za anglo-americka tržišta. Od nasih, pojavili su se Smoki i onaj hrvatski Šlag iz 80ih.Nego, evo pomoći za moje pitanje:post-965-12719576652639.jpgSorry zbog kvaliteta slike, tj. odsustva istog.
Samo zahvaljujuci mojoj ljubavi prema plemenitom napitku i cinjenici da moram (jos) da radim, gladan i zedan...Dakle:Miller Brewing Company i Coors Brewing Company koje se sada vode kao:Idem sada da se okrepim, pa cemo da vidimo :P
Posted

Dakle, da vidimo.Laksi trening, zagrevanje: