April 21, 201014 yr Author Da li ti je veliki krug okolo "polupun" ili "poluprazan" srednjim zutim krugom? Al ti je hint: rekao sam da nemirno spavam, a ne da nikako ne spavam :)
April 21, 201014 yr Casa je u pitanju! Gledana odozgo. Sadrzaj ti necu otkrivati. Ako pomislis da je cedjena narandza, treba da si u krevetu odavno. :P
April 21, 201014 yr Author Casa je u pitanju! Gledana odozgo. Sadrzaj ti necu otkrivati. Ako pomislis da je cedjena narandza, treba da si u krevetu odavno. :PEm dobro izgleda, em je lukav kao pitanje :) Nije nesto antialkoholicarsko, neka reklama za gledanje u dno case? :)
April 22, 201014 yr :DA ima tih logo epic failova mali milion... Mada, meni su zanimljivije omaške kad nešto na jednom jeziku moye da zvuči kao nešto totalno pogrešno na drugom. Postoji čak i knjiga brendova koji imaju zeznute nazive za anglo-americka tržišta. Od nasih, pojavili su se Smoki i onaj hrvatski Šlag iz 80ih.Nego, evo pomoći za moje pitanje:Sorry zbog kvaliteta slike, tj. odsustva istog.
April 22, 201014 yr Author :DA ima tih logo epic failova mali milion... Mada, meni su zanimljivije omaške kad nešto na jednom jeziku moye da zvuči kao nešto totalno pogrešno na drugom. Postoji čak i knjiga brendova koji imaju zeznute nazive za anglo-americka tržišta. Od nasih, pojavili su se Smoki i onaj hrvatski Šlag iz 80ih.Nego, evo pomoći za moje pitanje:Sorry zbog kvaliteta slike, tj. odsustva istog.Samo zahvaljujuci mojoj ljubavi prema plemenitom napitku i cinjenici da moram (jos) da radim, gladan i zedan...Dakle:Miller Brewing Company i Coors Brewing Company koje se sada vode kao:Idem sada da se okrepim, pa cemo da vidimo :P