Jump to content
IGNORED

Pogodi logo

woodooinstalater

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ryan Franco

46

• woodooinstalater

40

• le petit nicolas

29

• bus

14

Posted
:)
Boeing (Commercial)
Posted (edited)

Izvinjavam se drugarima od gore. Potpuno zaboravio na ovu temu. ...La Caixa je velika katalonska banka. la%20caixa-logo.jpgA jes da liči na neki turizam. Mislim da je inspiracija, ipak, bio Joan Miró.

Edited by crveni autobus
Posted

Logo k'o logo:I primer cenzure i autocenzure: kada se '87. godine proslog veka u Zagrebu spremala Univerzijada, slovo U nije, iz razumljivih razloga :lol: , dolazilo u obzir. Obrni - okreni, doslo se do 'resenja':

Posted (edited)
Unilever
:lol::lol: Priznaj da si cekao u zasedi!!!Edit: svaka cast, brzinski rekord i tvoj red se podrazumevaju :) Edited by woodooinstalater
Posted

Ma izbrukah se na ovim matematikama, olimpijadama, raketnim naukama... Cim sam video poznati unilever, odma' je pao 1 hitan login za spasavanje obraza!Evo jedan savremen, postmodernisticki...post-965-12717105334058.jpg

Posted
Ma izbrukah se na ovim matematikama, olimpijadama, raketnim naukama... Cim sam video poznati unilever, odma' je pao 1 hitan login za spasavanje obraza!Evo jedan savremen, postmodernisticki...post-965-12717105334058.jpg
Dobar je, dobar :P city-of-melbourne-new-logo.jpg
Posted

jedno pitanje - kako ovo znate ? ozbiljan sam, baš me kopka.jel se bavite dizajnom, ili vas onako hobistički interesuje, ili šta... ?

Posted (edited)

Aaaaargh, vreme za pogadjanje mojih pitanja meri se sekundama...Ajde dalje, samo ne inzenjeriju, oruzje i spejssatlove... :)@alfons:meni je struka, bavim se dizajnom. a woodoo&co, rekao bih hobisticki, dakle totalni kraljevi. :ziga:

Edited by McCabe
Posted

Vazi :) Ostajemo na turizmu, na pragu je sezona godisnjih odmora sto kazu novinari :isuse:

Posted

Au, mislio sam da je ovo relativno lako :( Turizam kao sto rekoh, ne bas neki, ali 'ajde...Da po secanju ispricam jednu anegdotu vezanu za kraljicu Viktoriju, mozda pomogne: kada joj je vlada skretala paznju na potrebu da suveren obidje notorno nemirnu Irsku, s obzirom da to dugo nije uradio, odbijala je, pa joj je predlozeno kompromisno resenje. Da sincic, Bertie, ode u Irsku, u lov i na odmor, pa da se to proda i kao poseta Irskoj nekog clana kraljevske kuce.Slazem se, odgovorila je vec vremesna Viktorija, s tim da troskove Bertijevog putovanja i boravka u Irskoj plati vlada, a ne ja. Naime, niko normalan ne ide na odmor u Irsku.Dakle, nije Irska... :P Ali...Note: regionalna turisticka organizacija, mislim na regiju jedne zemlje

Posted

v. britanija?pretresla sam sve viltsire, sropsire... i portugaliju, povukle su me boje.je li ovo stilizovan kompas? (pogledala i kompanije koje rade krstarenja :D )poz

Posted
v. britanija?pretresla sam sve viltsire, sropsire... i portugaliju, povukle su me boje.je li ovo stilizovan kompas? (pogledala i kompanije koje rade krstarenja :D )poz
Nije kompas, nego ruza kompasa, osnovni deo sa stranama sveta i to tako da oker strelica pokazuje na region o kome je rec.I nije Velika Britanija, ali je geografska sirina tu negde. U Evropi.