bus Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 (edited) Izvinjavam se drugarima od gore. Potpuno zaboravio na ovu temu. ...La Caixa je velika katalonska banka. A jes da liči na neki turizam. Mislim da je inspiracija, ipak, bio Joan Miró. Edited April 18, 2010 by crveni autobus
woodooinstalater Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Logo k'o logo:I primer cenzure i autocenzure: kada se '87. godine proslog veka u Zagrebu spremala Univerzijada, slovo U nije, iz razumljivih razloga , dolazilo u obzir. Obrni - okreni, doslo se do 'resenja':
woodooinstalater Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 (edited) Unilever Priznaj da si cekao u zasedi!!!Edit: svaka cast, brzinski rekord i tvoj red se podrazumevaju :) Edited April 19, 2010 by woodooinstalater
Ryan Franco Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ma izbrukah se na ovim matematikama, olimpijadama, raketnim naukama... Cim sam video poznati unilever, odma' je pao 1 hitan login za spasavanje obraza!Evo jedan savremen, postmodernisticki...
woodooinstalater Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Ma izbrukah se na ovim matematikama, olimpijadama, raketnim naukama... Cim sam video poznati unilever, odma' je pao 1 hitan login za spasavanje obraza!Evo jedan savremen, postmodernisticki... Dobar je, dobar :P
Alphons Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 jedno pitanje - kako ovo znate ? ozbiljan sam, baš me kopka.jel se bavite dizajnom, ili vas onako hobistički interesuje, ili šta... ?
Ryan Franco Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 (edited) Aaaaargh, vreme za pogadjanje mojih pitanja meri se sekundama...Ajde dalje, samo ne inzenjeriju, oruzje i spejssatlove... :)@alfons:meni je struka, bavim se dizajnom. a woodoo&co, rekao bih hobisticki, dakle totalni kraljevi. Edited April 19, 2010 by McCabe
woodooinstalater Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Vazi :) Ostajemo na turizmu, na pragu je sezona godisnjih odmora sto kazu novinari
woodooinstalater Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Au, mislio sam da je ovo relativno lako :( Turizam kao sto rekoh, ne bas neki, ali 'ajde...Da po secanju ispricam jednu anegdotu vezanu za kraljicu Viktoriju, mozda pomogne: kada joj je vlada skretala paznju na potrebu da suveren obidje notorno nemirnu Irsku, s obzirom da to dugo nije uradio, odbijala je, pa joj je predlozeno kompromisno resenje. Da sincic, Bertie, ode u Irsku, u lov i na odmor, pa da se to proda i kao poseta Irskoj nekog clana kraljevske kuce.Slazem se, odgovorila je vec vremesna Viktorija, s tim da troskove Bertijevog putovanja i boravka u Irskoj plati vlada, a ne ja. Naime, niko normalan ne ide na odmor u Irsku.Dakle, nije Irska... :P Ali...Note: regionalna turisticka organizacija, mislim na regiju jedne zemlje
le petit nicolas Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 v. britanija?pretresla sam sve viltsire, sropsire... i portugaliju, povukle su me boje.je li ovo stilizovan kompas? (pogledala i kompanije koje rade krstarenja :D )poz
woodooinstalater Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 v. britanija?pretresla sam sve viltsire, sropsire... i portugaliju, povukle su me boje.je li ovo stilizovan kompas? (pogledala i kompanije koje rade krstarenja :D )pozNije kompas, nego ruza kompasa, osnovni deo sa stranama sveta i to tako da oker strelica pokazuje na region o kome je rec.I nije Velika Britanija, ali je geografska sirina tu negde. U Evropi.
Recommended Posts