Svemir Zeka Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 47 minutes ago, gospa buba said: odlichna bre i hijena, da si mene pitala ja to ne bi nishta dirala nego samo nalila neshto sa pola vode pola hidrogena, izdrndala na potoku pola sata i cao dovidjenja. kuma se juche prelila u neshto roze, mnogo dobro ispalo. ja sam isto navukla tih ljubichastih ehotona i shampona ko budala, kao da se ne znam kako razlikuju medju sobom Dobro, i kako to funkcioniše? Videla sam da ima u DM nešto silver i lila, ali piše da mora da se rastvori u litri vode i onda ispira, i ko će to sve da radi. Ionako mi je kupatilo kao set za horor film, samo mi još fale litre boje za polivanje. Keri da budem.
gospa buba Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 1 hour ago, Svemir Zeka said: Dobro, i kako to funkcioniše? Videla sam da ima u DM nešto silver i lila, ali piše da mora da se rastvori u litri vode i onda ispira, i ko će to sve da radi. Ionako mi je kupatilo kao set za horor film, samo mi još fale litre boje za polivanje. Keri da budem. ja se razmutim u sherpu pa se umochim i dubim na glavi neko vreme, a ona je zamesila par roze kapi u neki uopbichajeni regenerator, sutra cu to da izvedem. zivcira me shto sad to shto je 'tudje' sedo menja boju bukvalno po danima, dva dana sam siva, tri dana zuta, mislim moze i jedno i drugo, al neki red da se uvede 3
Delija67 Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Podsetiste me onim kukanje na Xejtu i ovamo da treba da obavim prolecno sredjivanje frizure, pa sam potrosio 15 minuta na to. Spoiler 1
Frau Gabrijela Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 posle skoro dve decenije vernosti, danas sam prevarila frizerku. osećam se droljasto i sviđa mi se. jedva čekam da za par meseci idem kod neke treće. nije me loše namestila. sasekla koliko mora i malo me uobličila četkom. znatno je kraće, ali opet mogu lepo da zavežem kosu. najjednostavnije i, što se ceni, brzo. pravi učinak videću kad sama operem kosu. farbanju i dalje odolevam. koliko još, videćemo. 1
Lena Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Ja sam svom frizeru i dalje verna Pre nekoliko godina sam skratila kosu i otišla u plavo. Nije zahtevna frizura, srećom. Nekad je i ne feniram, samo pustim da se sama osuši. Farbam se sama, za 5 minuta. Spoiler Ovo je kad me isfenira frizer, ja ne umem fenom i četkom ovo da izvedem 6
Valk Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 (edited) Ovo mi se mnogo dopada! Koji je "age of consent" da se nosi? Evo npr slike Edited May 26, 2022 by Valkyrie 2
gospa buba Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 koji ocesh, odlichno je.ja cu to na sivo/belo, kad tad.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Filozof manijak Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Praštajte meni neukom, ali kad vidim ovako ofarbanu kosu, prva pomisao mi je "ju, koliki izrastak!" 1
Ptica trkacica Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Nema ''age of consent''. Kome se svidja, taj nosi Mene povremno obuzme ideja da izvučem poneki ciklama, ili ljubičasti pramen na plavoj kosi, ali nikako da to i uradim. 2
morgana Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 meni ti pramenovi u boji izgledaju vrh na tamnoj kosi, na svijetloj se nekako gube 1
Ptica trkacica Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Ja bih poneki za probu, pa ako mi se ne svidi, taman lepo nek se izgube, ili isperu. Probala sam crvene, isprali se za nedelju dana, a i nisu mi se nešto svideli. Ne usudjujem se na neke velike promene, zent mi je da ne daj bože opet ne bude nekih zatvaranja frizeraja, pa šta ću onda...
Filozof manijak Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Onda se fura frizura na divlje, u skladu s karakterom 1
Recommended Posts