gospa buba Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 to je meni lepa boja. ja bih bila zadovoljna. onda bih prepavala, testirala hipotezu ujutro i opet bila zadovoljna 1
gospa buba Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: Šta ja tražim na ovoj temi? mi smo opravdano skrenule ovamo, a ti si poshao za nama da vidish shta ce dalje da se desi bilo bi divno da nam narodna moderacija prenese pinkle ovamo, da ne zadrzavamo ljude koji imaju da mrze snazno! edip@svemirzeka. moje crveno iskustvo je sa kanom, nekih deset godina, dok je bilo one turske pijacharske sa devojkom sa plavim cvetom na kutiji. posle mi je trebala josh decenija da izbijem taj crveni pigment al mnogo volim te vinske i narandzaste i prelaze medju njima, samo shto se nikad nisam odvazila, jer sam sushtinski zuta zena i ne ide to bash nekako kako treba kod mene Edited April 16, 2022 by gospa buba 2
Filozof manijak Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Ah da, dolećeh da kibicijem Valkin frizerajski uradak 1
Popular Post Valk Posted April 16, 2022 Popular Post Posted April 16, 2022 Ovo danas, kraće i kolorno ujednačeno: A ovo pre šest meseci, šareno u pm i dugačko propast, ali ja volim dugu kosu i želim je nazad 7 3
gospa buba Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) pa da, znam da ima neshto shto je od povijesnog i filosofskog znachaja za tebe. sutra ce da slika, po danu. ako uopshte, mi zene verujemo na rech kad su te stvari u pitanju ovo je bilo o filosofu. novo je divno, ali staro ubiva kolko je dobro :hail: ja se tako slichno kovrdzam i hocu da popizdim vishe od toga, ne treba mi to vishe Edited April 16, 2022 by gospa buba 1
Valk Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) Biće i novo svetlije kad se malo spere ujednačujući preliv koji daje u startu za nijansu tamniji look. Hvala Bubo, sad sam mirna godinu i po s pramenovima, samo izrastak da farbam (mada mi danas strogo zaprećeno da se više ne mažem sama jer se pravim na šareno ko prugasta hijena) Edited April 16, 2022 by Valkyrie
Svemir Zeka Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 18 minutes ago, Lancia said: Moja biblioteka je iste boje Mogla sam i roze da budem. ovo je super!
Sara Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 31 minutes ago, Svemir Zeka said: @gospa buba Dok ne stavi @Valkyriestručni rad Lepa kosa 1
Svemir Zeka Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Hvala Saro. Da čekamo jutro, što kaže buba, ko zna šta će biti na suncu
Lancia Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Super ste zenske, mene starost fensi farba, svake godine sve belji i belji. 1
Sara Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Meni je boja slicna kao sto je trenutno kod Val, sad je cak i te duzine. Jedini sto mi se pramenovi vide tek od usiju pa nanize jer su odavno radjeni, plus ih besumucno prefarbavam jer mi je najbitnije da stvorim privid zdrave i sjajne kose sto je tesko jer mi je kosa em trsava em zrtva zlostavljanja. Najvise para def trosim na razne gluposti za kosu, jbg slaba tacka 1
Svemir Zeka Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 30 minutes ago, Filozof manijak said: Šta ja tražim na ovoj temi? Došao si da priložiš svoju frizuru
gospa buba Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 57 minutes ago, Valkyrie said: Biće i novo svetlije kad se malo spere ujednačujući preliv koji daje u startu za nijansu tamniji look. Hvala Bubo, sad sam mirna godinu i po s pramenovima, samo izrastak da farbam (mada mi danas strogo zaprećeno da se više ne mažem sama jer se pravim na šareno ko prugasta hijena) odlichna bre i hijena, da si mene pitala ja to ne bi nishta dirala nego samo nalila neshto sa pola vode pola hidrogena, izdrndala na potoku pola sata i cao dovidjenja. kuma se juche prelila u neshto roze, mnogo dobro ispalo. ja sam isto navukla tih ljubichastih ehotona i shampona ko budala, kao da se ne znam kako razlikuju medju sobom 1
Recommended Posts