fluffy Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 ja sam u ponedeljak uradila pramenove, posle x godina.. em ispalo super, em je deff praktičnije neg' farbanje svake 3, 4 nedelje..
Amelija Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 eh ja šta god da uradim moram se farbati svake 2-3 nedelje jer sam premnogo seda <_<
nezvanova Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 e, ovakve hocu pramenove /ili je to ombre, mozda baleyaz?!?/ mada, treba jos vremena i vremena da doguram do tolike kose, ali sad barem imam motiv :-)
Hippie Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 uuuuu najs..... lepe boje + obozavam messy/wavy kose
nezvanova Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 super je i friz i pramenovi! /skoro kao moj sto ce biti ;-)/
fluffy Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 pa liči na ono što si okačila, te nisam mogla da odolim... al ova dužina sa tvoje slike je bajna... moramo je dostići :)
roksi Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 super je, fluffy! preslatko. (a ja kao da sam se urekla svojim avatarom, otkad sam ga prikacila, kosa mi k’o slama. uopste ne znam u cemu je fazon. promenila sampon/cond’ pa ce valjda da pomogne. ako ni to ne uspe, onda dolaze na red davno isprobane metode: maslinovo+jaja. divota.)
fluffy Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 super je, fluffy! preslatko. (a ja kao da sam se urekla svojim avatarom, otkad sam ga prikacila, kosa mi k’o slama. uopste ne znam u cemu je fazon. promenila sampon/cond’ pa ce valjda da pomogne. ako ni to ne uspe, onda dolaze na red davno isprobane metode: maslinovo+jaja. divota.) 'falac roksić Iskreno spasle me neke ampule, mloooogo su dobre!!! evo ti fotos ima ih na Bulevaru i u Čumiću. jedna je oko 230 - 260 rsd..
roksi Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 hehe, potrajace do moje sledece posete cumicu. hvala ti mnogo, fluffy :) potrazicu ovde, na ovom svom meridijanu.
duda Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 @fluffy, jel' mogu ove ampule i za tanku kosu ? moja je naime tanka, a tvoja vidim da nije, pa rek'o da pitam farbam se već dosta dugo i baš mi je isušena, tačno ko slama, ali teme mi nije suvo, zato ne znam da li bi i za mene bile dobre ove ampule ?
fluffy Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 @fluffy, jel' mogu ove ampule i za tanku kosu ? moja je naime tanka, a tvoja vidim da nije, pa rek'o da pitam farbam se već dosta dugo i baš mi je isušena, tačno ko slama, ali teme mi nije suvo, zato ne znam da li bi i za mene bile dobre ove ampule ? mislim da mogu, ona je kao baš za prehranjivanje i regeneraciju, deff ne masti. mislim da će ti biti ok. probaj jednu, dve pa ćeš videti, imaju svašta fino u toj radnjici.;)
duda Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 mislim da mogu, ona je kao baš za prehranjivanje i regeneraciju, deff ne masti. mislim da će ti biti ok. probaj jednu, dve pa ćeš videti, imaju svašta fino u toj radnjici. ;) hvala, probaću svakako
viva Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 novi jako lepo. pogotovo ako ti je kosa prirodno talasasta, pa izgleda malo messy :) ja planiram ovako nešto.
Recommended Posts