September 27, 201410 yr ja sam u ponedeljak uradila pramenove, posle x godina.. em ispalo super, em je deff praktičnije neg' farbanje svake 3, 4 nedelje..
September 27, 201410 yr eh ja šta god da uradim moram se farbati svake 2-3 nedelje jer sam premnogo seda <_<
September 28, 201410 yr e, ovakve hocu pramenove /ili je to ombre, mozda baleyaz?!?/ mada, treba jos vremena i vremena da doguram do tolike kose, ali sad barem imam motiv :-)
October 2, 201410 yr pa liči na ono što si okačila, te nisam mogla da odolim... al ova dužina sa tvoje slike je bajna... moramo je dostići :)
October 3, 201410 yr super je, fluffy! preslatko. (a ja kao da sam se urekla svojim avatarom, otkad sam ga prikacila, kosa mi k’o slama. uopste ne znam u cemu je fazon. promenila sampon/cond’ pa ce valjda da pomogne. ako ni to ne uspe, onda dolaze na red davno isprobane metode: maslinovo+jaja. divota.)
October 3, 201410 yr super je, fluffy! preslatko. (a ja kao da sam se urekla svojim avatarom, otkad sam ga prikacila, kosa mi k’o slama. uopste ne znam u cemu je fazon. promenila sampon/cond’ pa ce valjda da pomogne. ako ni to ne uspe, onda dolaze na red davno isprobane metode: maslinovo+jaja. divota.) 'falac roksić Iskreno spasle me neke ampule, mloooogo su dobre!!! evo ti fotos ima ih na Bulevaru i u Čumiću. jedna je oko 230 - 260 rsd..
October 4, 201410 yr hehe, potrajace do moje sledece posete cumicu. hvala ti mnogo, fluffy :) potrazicu ovde, na ovom svom meridijanu.
October 5, 201410 yr @fluffy, jel' mogu ove ampule i za tanku kosu ? moja je naime tanka, a tvoja vidim da nije, pa rek'o da pitam farbam se već dosta dugo i baš mi je isušena, tačno ko slama, ali teme mi nije suvo, zato ne znam da li bi i za mene bile dobre ove ampule ?
October 5, 201410 yr @fluffy, jel' mogu ove ampule i za tanku kosu ? moja je naime tanka, a tvoja vidim da nije, pa rek'o da pitam farbam se već dosta dugo i baš mi je isušena, tačno ko slama, ali teme mi nije suvo, zato ne znam da li bi i za mene bile dobre ove ampule ? mislim da mogu, ona je kao baš za prehranjivanje i regeneraciju, deff ne masti. mislim da će ti biti ok. probaj jednu, dve pa ćeš videti, imaju svašta fino u toj radnjici.;)
October 6, 201410 yr mislim da mogu, ona je kao baš za prehranjivanje i regeneraciju, deff ne masti. mislim da će ti biti ok. probaj jednu, dve pa ćeš videti, imaju svašta fino u toj radnjici. ;) hvala, probaću svakako
October 6, 201410 yr novi jako lepo. pogotovo ako ti je kosa prirodno talasasta, pa izgleda malo messy :) ja planiram ovako nešto.