copkillah Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 2 hours ago, napadaj said: Sve je to luk i voda za kapitensku traku dobijenu od najvećeg menadžera u istoriji fudbala I četiri vrhunske sezone u karijeri
Ryo Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Luka Modric 4 Lige Sampiona, najbolji igrac na svetu 2018., igrao sa Hrvatskom u finalu SPa, 10 godina nezamenjiv u Real Madridu, i to mu sve nije dovoljno da bude bolji od Piksija, Savicevica ili Prosineckog. Wtf... Izgleda da od Piksija ni Mesi nije bolji. 4 1
*edited by mod Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Posle ovolike rasprave na temu da li je Piksi mogao da uzme Zlatnu Loptu i da li je prvi, treći osmi ili dvadeseti najbolji ex-yu igrač, skoro da mi je žao što nije tema ko će nam biti protivnik u baražu... 1
kud u maglu Simoviću Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 mitro ni u protokolu protiv derbija špekuliše se zbog korone, mada je istu preležao u februaru
lazni Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 6 hours ago, Ryo said: Luka Modric 4 Lige Sampiona, najbolji igrac na svetu 2018., igrao sa Hrvatskom u finalu SPa, 10 godina nezamenjiv u Real Madridu, i to mu sve nije dovoljno da bude bolji od Piksija, Savicevica ili Prosineckog. Wtf... Izgleda da od Piksija ni Mesi nije bolji. Robert Prosinečki omladinski prvak sveta i najbolji igrač prvenstva, najbolji mladi igrač Evrope, prvak Evrope sa zvezdom, srebrna lopta l'ekipa 91, treći na SP sa Hrvatskom i igrao u Realu u momentu kada je dozvoljeno imati tri stranca u ekipi. U Modrićevoj epohi u Realu standardni stranci pored Luke, su Pepe, Marselo, Kazemiro, Kros, Ronaldo, Benzema i Bejl (Džejms). Besmisleno je porediti karijere u inostranstvu u vreme pre i posle bosmana. Boban je npr bio konstantan u obe epohe i ne vidim po čemu je Luka bolji igrač. Naravno, podrazumeva se da ne poredimo uspehe Ramosovog Reala i Milana iz Bobanovog vremena. Ko je bolji igrač je lični utisak i nema nekih egzaktnih pokazatelja kojima se to može izmeriti, Luka je definitivno daleko najuspešniji igrač sa prostora ex-yu. Po mom mišljenju Ronaldo Brazil je bolji igrač nego Ronaldo Portugal, pri čemu ovaj drugi drži brdo ličnih i kolektivnih rekorda, i siguran sam da nisam usamljen u takvom stavu. 3 2
Babu Bhatt Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Ali usporedbe Rakitić - Piksi, Brozović - Piksi :)Dobro niste i Kovačića ubacili, ima dečko ni kriv ni dužan valjda 3 lige šampiona. 1
Milošica Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 4 hours ago, Babu Bhatt said: Ali usporedbe Rakitić - Piksi, Brozović - Piksi Dobro niste i Kovačića ubacili, ima dečko ni kriv ni dužan valjda 3 lige šampiona. Kovačić>Jugović 1
James Marshall Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Volim Pikseta kao strica rođenog ali sa ovih prostora za mene je najveći u tom kombu karijera/dojam/značaj za ekipu 4 1
James Marshall Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 to je onako, bonus utisak za titulu GOAT-a
pbg12345 Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 Za Deju vec nema sumnje, da se nije rodio sa sjebanim primicacem, uzeo bi zlatnu loptu, makar jednu Meni je taj gol ipak no2 u Dejinoj karijeri Ono najbolje se odigralo ispred jednog zagrebackog hotela 1 1
Milosh76 Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 34 minutes ago, Milošica said: Kovačić>Jugović Kovacic nije ni 10% Jugovica. al ti si mlad, pa nisi ni imao sanse da gledas Jugovica, pa ti se oprasta. Kao i ono Mesi, Kristina, pa Modric... .to je tek WTF lista...
Sandugp Posted November 25, 2021 Posted November 25, 2021 5 minutes ago, pbg12345 said: Za Deju vec nema sumnje, da se nije rodio sa sjebanim primicacem, uzeo bi zlatnu loptu, makar jednu Meni je taj gol ipak no2 u Dejinoj karijeri Ono najbolje se odigralo ispred jednog zagrebackog hotela Doslo mi da postavim klip cim sam procitao ovo. Medjutim kontam bice mozda nekih gluposti tipa sovinizam - a tek sam stigao ovde, tako da ne bih bas u banovice momentalno 1
Recommended Posts