Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Subota, 13.06. Danska - Srbija, novo loženje da možemo na Euro, dok Lord ne podivlja.

• Replies 43.1k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Straja kaze da nije sve izgubljeno

Zadnjih 10 minuta nam drze loptu.

Ova banda neodgovornih i nemotivisanih glupana nema nista zajednicko sa nama.  Oni nisu mi jer nisu sa nama na istoj frekvenciji po pitanju odnosa prema reprezentaciji, navijacima i drzavi. 

Edited by Dimitrije

12 bodova + Jermenija dobije tri kod kuće + Danska, Portugal i Albanija remiziraju u međusobnim duelima i prvi smo.

Je l' ovaj ciklus sad i matematički rešen, da odahnemo od daljih kalkulacija i računica?

Toliko je gotov da Lozana moze iz zajebancije da nam vrati 3 boda i opet bi bili tu gde jesmo.

Straja kaze da nije sve izgubljeno

+1

Ova banda neodgovornih i nemotivisanih glupana nema nista zajednicko sa nama.  Oni nisu mi jer nisu sa nama na istoj frekvenciji po pitanju odnosa prema reprezentaciji, navijacima i drzavi. 

+1

Da li neko zna za bilo koju reprezentaciju Srbije ili bilo koga sportistu koji reprezentuje Srbiju u bilo kome sportu, koji imaju vise novca, boljie uslove, vecu medijsku pompu i veci broj navijaca, a koji igraju sa manje motiva, zelje i odgovornosti od fudbalera?  Posebno fudbalera koji igraju u inostranim klubovima.

Subota, 13.06. Danska - Srbija, novo loženje da možemo na Euro, dok Lord ne podivlja.

Nisu htjeli potrčati večeras,  u sred  takmičarske sezone,  a kamoli u junu kad je miris Ibice i provoda najjači. 

Da prosire evropsko i na 64 tima, mi se ne bi plasirali ...  :isuse:

Dobro sad, nisu bas svi u toj bandi. Matic je pokidao utakmicu, Kolarov igrao odlicno dok je imao snage, Tadic i Bane standardno solidni. Riba smrdi od glave, igraci su tu najmanje krivi.

da me neko pita sta sam radio prethodna dva sata, ne bih znao da odgovorim

Ja bih znao. Igrao Watch dogs.

Dobro sad, nisu bas svi u toj bandi. Matic je pokidao utakmicu, Kolarov igrao odlicno dok je imao snage, Tadic i Bane standardno solidni. Riba smrdi od glave, igraci su tu najmanje krivi.

bane je direknti krivac za gol. 

bane je direknti krivac za gol. 

Ne lupaj.

Mitrović,  Marković,  Petrović,  Kolarov i Basta. 5 igrača više smo dali Portugalcima. Široko!