Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Rajković je golmančina u evropskim razmerama. U svom uzrastu on je u samom vrhu u kakvu god konkurenciju da ga staviš. To što je u bilo kakvoj selekciji stavljen iza klovnova poput Bajkovića i Stojkovića najplastičniji je indikator aktuelne kloake.

+1, toliko je ocigledno da nema tu ni sta da se prica

Nego, nemoj posle da niste upozoreni glede Ljajica :dry: covek je fudbalska izjelica epskih razmera, dzigericu mi je pojeo od kako je dosao.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

+1, toliko je ocigledno da nema tu ni sta da se prica

Nego, nemoj posle da niste upozoreni glede Ljajica :dry: covek je fudbalska izjelica epskih razmera, dzigericu mi je pojeo od kako je dosao.

tosic ili ljajic? :naughty:

nego, meni rajkovic danas ne izgleda kao mnogo bolji golman nego prije dvije godine kad smo bili prvaci. naravno, stojkovic je losiji golman sad nego na ep za mlade u portugalu. tad je izgledao kao golman s potencijalom da bude svjetska klasa.

Posted

Pazi, meni je jedna od simptomaticnijih stvari u fudbalu nacin na koji se igrac oslobadja lopte u pojedinim situacijama. Lako (relativno) je driblati protivnika kada je on prinudjen da pokriva vise opcija (prodor i pas na, recimo, dve strane). Dobar igrac dribla kada treba da dribla, dodaje kada treba da dodaje. Picka (Ljajic ili Tosic) kada ima priliku da pasom ostvari neku prednost u napadu, a defanzivca razvucenog na dve strane, obicno zloupotrebljava situaciju i krece u soliranje. Sto se obicno zavrsi ili izgubljenom loptom ili pasom iz nuzde koji ugrozi saigraca sa one strane pasa. I za tu usranu loptu gine drugi. Hvata se za kornere, hvata se za penale, za slobodnjake... hvata se za sve sto moze da mu nabudzi statistiku. Jedan od poganijih igraca kod nas u poslednje vreme. Necu reci i najgori jer smo imali 1™ Osvalda.

Talentoan jeste, ali je uzasan karakter i zbog toga nikada nee biti valjan igrac.

Posted

Prvi strijelac Rome ove sezone.  :D

Posted

Zapravo imam primjedbu na spisak. Mogli su zvati Marka Vejinovica umjesto Milivojevica koji nema pojma.

Posted

Milivojević i Raća će odigrati korektno većinu utakmica, sigurno i bez nekog kiksa ali neće ničim pokazati "ono nešto", igrači kakvih ima na šlepere u svakoj iole ozbiljnoj reprezentaciji.

Posted

ni u jednoj iole ozbiljnoj reprezentaciji nema igraca kao sto su milivojevic i raca. a tu dodati i kuzmanovica, fejsu, radovanovica i sve ostale smiljanice koje sam zaboravio.

Posted

Da je srece da onaj Jojic ode negde gde ce igrati redovno. On u paru sa Maticem bi bilo nesto ozbiljnije nego ovo sad sto imamo na sredini.

Posted

Kad Javor igra protiv Portugala?

Posted (edited)

Evo ga Jojara u u21 igraju trenutno u NS protiv Šveđana.

Dmitrović, Stojković, Lazić, Pantić, Petrović, Radoja, Čaušić, Jojić, Čavrić, Srnić, Pešić

To će nam biti okosnica za EP

Kakav potez Pantića u pokušaju da ničim izazvan vrati loptu golmanu. 0:1

Edited by theanswer
Posted

veceras bih ubacio sto vise ovih igraca sto su igrali protiv velsa pa sta bude.. ovo je bilo fajterskih 11..

Posted

Taj Portugal nije nista posebno i cesto se zagrcne u kvalifikacijama, jest da smo i mi gola govna, ali mislim da bi moglo da se desi cudo.

Posted

kakav je portugal uopšte? jel ih neko gledao u skorije vreme?