crtamOrasi Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Rajković je golmančina u evropskim razmerama. U svom uzrastu on je u samom vrhu u kakvu god konkurenciju da ga staviš. To što je u bilo kakvoj selekciji stavljen iza klovnova poput Bajkovića i Stojkovića najplastičniji je indikator aktuelne kloake. +1, toliko je ocigledno da nema tu ni sta da se prica Nego, nemoj posle da niste upozoreni glede Ljajica covek je fudbalska izjelica epskih razmera, dzigericu mi je pojeo od kako je dosao.
Timmi Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 +1, toliko je ocigledno da nema tu ni sta da se prica Nego, nemoj posle da niste upozoreni glede Ljajica covek je fudbalska izjelica epskih razmera, dzigericu mi je pojeo od kako je dosao. tosic ili ljajic? nego, meni rajkovic danas ne izgleda kao mnogo bolji golman nego prije dvije godine kad smo bili prvaci. naravno, stojkovic je losiji golman sad nego na ep za mlade u portugalu. tad je izgledao kao golman s potencijalom da bude svjetska klasa.
crtamOrasi Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Pazi, meni je jedna od simptomaticnijih stvari u fudbalu nacin na koji se igrac oslobadja lopte u pojedinim situacijama. Lako (relativno) je driblati protivnika kada je on prinudjen da pokriva vise opcija (prodor i pas na, recimo, dve strane). Dobar igrac dribla kada treba da dribla, dodaje kada treba da dodaje. Picka (Ljajic ili Tosic) kada ima priliku da pasom ostvari neku prednost u napadu, a defanzivca razvucenog na dve strane, obicno zloupotrebljava situaciju i krece u soliranje. Sto se obicno zavrsi ili izgubljenom loptom ili pasom iz nuzde koji ugrozi saigraca sa one strane pasa. I za tu usranu loptu gine drugi. Hvata se za kornere, hvata se za penale, za slobodnjake... hvata se za sve sto moze da mu nabudzi statistiku. Jedan od poganijih igraca kod nas u poslednje vreme. Necu reci i najgori jer smo imali 1 Osvalda. Talentoan jeste, ali je uzasan karakter i zbog toga nikada nee biti valjan igrac.
reginald Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Zapravo imam primjedbu na spisak. Mogli su zvati Marka Vejinovica umjesto Milivojevica koji nema pojma.
Babu Bhatt Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Milivojević i Raća će odigrati korektno većinu utakmica, sigurno i bez nekog kiksa ali neće ničim pokazati "ono nešto", igrači kakvih ima na šlepere u svakoj iole ozbiljnoj reprezentaciji.
Psihodelija Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 ni u jednoj iole ozbiljnoj reprezentaciji nema igraca kao sto su milivojevic i raca. a tu dodati i kuzmanovica, fejsu, radovanovica i sve ostale smiljanice koje sam zaboravio.
Kanzas siti zez Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Da je srece da onaj Jojic ode negde gde ce igrati redovno. On u paru sa Maticem bi bilo nesto ozbiljnije nego ovo sad sto imamo na sredini.
theanswer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 (edited) Evo ga Jojara u u21 igraju trenutno u NS protiv Šveđana. Dmitrović, Stojković, Lazić, Pantić, Petrović, Radoja, Čaušić, Jojić, Čavrić, Srnić, Pešić To će nam biti okosnica za EP Kakav potez Pantića u pokušaju da ničim izazvan vrati loptu golmanu. 0:1 Edited March 27, 2015 by theanswer
Kreator Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 veceras bih ubacio sto vise ovih igraca sto su igrali protiv velsa pa sta bude.. ovo je bilo fajterskih 11..
John Coltrane Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Taj Portugal nije nista posebno i cesto se zagrcne u kvalifikacijama, jest da smo i mi gola govna, ali mislim da bi moglo da se desi cudo.
theanswer Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 kakav je portugal uopšte? jel ih neko gledao u skorije vreme?
Recommended Posts