Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

nl - yu 6-1

Sto je najgore, oni se ovakvih tekmi i ne secaju :D

Edited by Blud
  • Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

naravno da je bilo dobro što smo izvukli mađare, ali ne ponašaš se tako pred kamerama jbt. stisnuo pesnice, poskočio sa stolice sav srećan i počeo da se ljubi sa onim ostalima tri puta. bruka jbt. od tih mađara smo mi učili kako se šutira ta neka okrugla kožna stvar.

Bunio se FS Mađarske nakon žrebanja

Posted

To radovanje Sani boja je bio početak naše loše karme. Koliko mi je tad bilo neprijatno. Kakav antisportski potez. 

Posted

A tek ono radovanje nakon pobede protiv Irana ko da smo osvojili svetsku titulu. :isuse:

Jel on ikoga trenirao nakon Francuske,znam da je nesto bio u Arabiji pa se kratko zadrzao.

Posted

Imao je onaj šou na BK televiziji gde je od dunstera pravio fudbalski tim.

Posted

Mislim da je to išlo na B92, da je BK tad već bio pokojni.

• 4 weeks later...
Posted

u21

Group 2: Italy, Serbia, Republic of Ireland, Slovenia, Andorra, Lithuania

Posted

Vrlo gadna Slovenija iz trećeg šešira. Slovenci već duže vreme izbacuju dobre mlade igrače i već imaju 7-8 igrača sa iskustvom iz prošlog ciklusa. Standardno nisam impresioniran Italijom što znači da će lagano kao prvi proći grupu.

Trebali bi da budemo drugi u grupi i da idemu u baraž, u najgorem slučaju. Vrlo će biti bitno da pokupimo 12 bodova iz mečeva sa Litvanijom i Irskom.

Posted

Koji je fazon sa 12 ekipa na EP. Jel to znači 3 grupe po 4 ekipe? I onda najbolja druga ide u polufinale ili će sada biti i četvrtfinale?