Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

A i ti si verovatno mislio na Jugoslava Ćosića :lol:

:lolol:

:blush:

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted (edited)

:lolol: 

Edited by Milosh76
Posted

Dok traje ova pauza podsetimo se nekih sjajnih utakmica nase repstacije. Bata Djorin doktorat

Posted

ladno si stavio snimak cele tekme....

Posted

Jebemtisunce, ja sam ladno odložio preseljenje da bih otišao na ovu utakmicu. Odavde je počeo naš strmopizd. 

Posted

Бата Ђора се за селекторску позицију тад препоручио тако што је водио младу репку против Хрватске на ЈНА и попио 6 комада.

Posted

jedino dobro iz ove utakmice je sto je upario tandem kezman-drulic, sve ostalo plac majke bozje

Posted

Izmene su tek posebna prica. Izbacio je  Kezmana i Drulica (Drulica cim smo primili gol), Stankovic je usao i  igrao usamljenog napadaca, na kraju vrsi i trecu izmenu, pored povredjenog Mihajlovica koji sepa  oko centra, ne moze da potrci,   on menja Krstajica i ubacuje Stefanovica. Bili u prvom sesiru, dobili nikad laksu grupu i izduvali WC.

Posted

Nešto se Savo bio sjebo pred utakmicu, mi ostali samo s Kežmanom u napadu i on ga vadi. Mislim da je pred kraj Đorović bio zadužen za organizaciju napada.

Posted

Izmene su tek posebna prica. Izbacio je  Kezmana i Drulica (Drulica cim smo primili gol), Stankovic je usao i  igrao usamljenog napadaca, na kraju vrsi i trecu izmenu, pored povredjenog Mihajlovica koji sepa  oko centra, ne moze da potrci,   on menja Krstajica i ubacuje Stefanovica. Bili u prvom sesiru, dobili nikad laksu grupu i izduvali WC.

Bio na toj tekmi. Jebeno čudo je to bilo... Mislim da nije bilo čoveka na stadionu koji nije bi u fazonu What the... Onaj osećaj kada misliš da neko povlači poteze da namerno nervira masu.

Posted

Bio na toj tekmi. Jebeno čudo je to bilo... Mislim da nije bilo čoveka na stadionu koji nije bi u fazonu What the... Onaj osećaj kada misliš da neko povlači poteze da namerno nervira masu.

+1 bilo je za ne povjerovati, nikad do tad nisam vidio takvo vođenje ekipe, ni na seoskim utakmicama

Posted

Najveci bol u mom zivotu Mijate Mijate :cry: :

Не дирајте ране болне.

Posted

Najveci bol u mom zivotu Mijate Mijate :cry: :

Ti si mlad čovek...

Posted

Hadzibegic se spremio da sutira cetvrti i sudija isao po Brnovica i ovaj masi. Steta za ispadanje ali uprkos svemu SFRJ nebi sigurno osvojila titulu, ispala bi vec protiv ITA u 1/2.