Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

A i ti si verovatno mislio na Jugoslava Ćosića :lol:

:lolol:

:blush:

• Replies 43.1k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

:lolol: 

Edited by Milosh76

Dok traje ova pauza podsetimo se nekih sjajnih utakmica nase repstacije. Bata Djorin doktorat

ladno si stavio snimak cele tekme....

Jebemtisunce, ja sam ladno odložio preseljenje da bih otišao na ovu utakmicu. Odavde je počeo naš strmopizd. 

Бата Ђора се за селекторску позицију тад препоручио тако што је водио младу репку против Хрватске на ЈНА и попио 6 комада.

jedino dobro iz ove utakmice je sto je upario tandem kezman-drulic, sve ostalo plac majke bozje

Izmene su tek posebna prica. Izbacio je  Kezmana i Drulica (Drulica cim smo primili gol), Stankovic je usao i  igrao usamljenog napadaca, na kraju vrsi i trecu izmenu, pored povredjenog Mihajlovica koji sepa  oko centra, ne moze da potrci,   on menja Krstajica i ubacuje Stefanovica. Bili u prvom sesiru, dobili nikad laksu grupu i izduvali WC.

Nešto se Savo bio sjebo pred utakmicu, mi ostali samo s Kežmanom u napadu i on ga vadi. Mislim da je pred kraj Đorović bio zadužen za organizaciju napada.

Izmene su tek posebna prica. Izbacio je  Kezmana i Drulica (Drulica cim smo primili gol), Stankovic je usao i  igrao usamljenog napadaca, na kraju vrsi i trecu izmenu, pored povredjenog Mihajlovica koji sepa  oko centra, ne moze da potrci,   on menja Krstajica i ubacuje Stefanovica. Bili u prvom sesiru, dobili nikad laksu grupu i izduvali WC.

Bio na toj tekmi. Jebeno čudo je to bilo... Mislim da nije bilo čoveka na stadionu koji nije bi u fazonu What the... Onaj osećaj kada misliš da neko povlači poteze da namerno nervira masu.

Najveci bol u mom zivotu Mijate Mijate :cry: :

Bio na toj tekmi. Jebeno čudo je to bilo... Mislim da nije bilo čoveka na stadionu koji nije bi u fazonu What the... Onaj osećaj kada misliš da neko povlači poteze da namerno nervira masu.

+1 bilo je za ne povjerovati, nikad do tad nisam vidio takvo vođenje ekipe, ni na seoskim utakmicama

Не дирајте ране болне.

Ti si mlad čovek...

Hadzibegic se spremio da sutira cetvrti i sudija isao po Brnovica i ovaj masi. Steta za ispadanje ali uprkos svemu SFRJ nebi sigurno osvojila titulu, ispala bi vec protiv ITA u 1/2.