January 2, 201510 yr Dok traje ova pauza podsetimo se nekih sjajnih utakmica nase repstacije. Bata Djorin doktorat
January 2, 201510 yr Jebemtisunce, ja sam ladno odložio preseljenje da bih otišao na ovu utakmicu. Odavde je počeo naš strmopizd.
January 2, 201510 yr Бата Ђора се за селекторску позицију тад препоручио тако што је водио младу репку против Хрватске на ЈНА и попио 6 комада.
January 2, 201510 yr jedino dobro iz ove utakmice je sto je upario tandem kezman-drulic, sve ostalo plac majke bozje
January 2, 201510 yr Izmene su tek posebna prica. Izbacio je Kezmana i Drulica (Drulica cim smo primili gol), Stankovic je usao i igrao usamljenog napadaca, na kraju vrsi i trecu izmenu, pored povredjenog Mihajlovica koji sepa oko centra, ne moze da potrci, on menja Krstajica i ubacuje Stefanovica. Bili u prvom sesiru, dobili nikad laksu grupu i izduvali WC.
January 2, 201510 yr Nešto se Savo bio sjebo pred utakmicu, mi ostali samo s Kežmanom u napadu i on ga vadi. Mislim da je pred kraj Đorović bio zadužen za organizaciju napada.
January 3, 201510 yr Izmene su tek posebna prica. Izbacio je Kezmana i Drulica (Drulica cim smo primili gol), Stankovic je usao i igrao usamljenog napadaca, na kraju vrsi i trecu izmenu, pored povredjenog Mihajlovica koji sepa oko centra, ne moze da potrci, on menja Krstajica i ubacuje Stefanovica. Bili u prvom sesiru, dobili nikad laksu grupu i izduvali WC. Bio na toj tekmi. Jebeno čudo je to bilo... Mislim da nije bilo čoveka na stadionu koji nije bi u fazonu What the... Onaj osećaj kada misliš da neko povlači poteze da namerno nervira masu.
January 3, 201510 yr Bio na toj tekmi. Jebeno čudo je to bilo... Mislim da nije bilo čoveka na stadionu koji nije bi u fazonu What the... Onaj osećaj kada misliš da neko povlači poteze da namerno nervira masu. +1 bilo je za ne povjerovati, nikad do tad nisam vidio takvo vođenje ekipe, ni na seoskim utakmicama
January 4, 201510 yr Hadzibegic se spremio da sutira cetvrti i sudija isao po Brnovica i ovaj masi. Steta za ispadanje ali uprkos svemu SFRJ nebi sigurno osvojila titulu, ispala bi vec protiv ITA u 1/2.