katamaran Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 A i ti si verovatno mislio na Jugoslava Ćosića
Milosh76 Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) Edited December 26, 2014 by Milosh76
Zico Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Dok traje ova pauza podsetimo se nekih sjajnih utakmica nase repstacije. Bata Djorin doktorat
James Marshall Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Jebemtisunce, ja sam ladno odložio preseljenje da bih otišao na ovu utakmicu. Odavde je počeo naš strmopizd.
Cane Vukic Prebranac Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Бата Ђора се за селекторску позицију тад препоручио тако што је водио младу репку против Хрватске на ЈНА и попио 6 комада.
darkonet Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 jedino dobro iz ove utakmice je sto je upario tandem kezman-drulic, sve ostalo plac majke bozje
Zico Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Izmene su tek posebna prica. Izbacio je Kezmana i Drulica (Drulica cim smo primili gol), Stankovic je usao i igrao usamljenog napadaca, na kraju vrsi i trecu izmenu, pored povredjenog Mihajlovica koji sepa oko centra, ne moze da potrci, on menja Krstajica i ubacuje Stefanovica. Bili u prvom sesiru, dobili nikad laksu grupu i izduvali WC.
James Marshall Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Nešto se Savo bio sjebo pred utakmicu, mi ostali samo s Kežmanom u napadu i on ga vadi. Mislim da je pred kraj Đorović bio zadužen za organizaciju napada.
Mil@n Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Izmene su tek posebna prica. Izbacio je Kezmana i Drulica (Drulica cim smo primili gol), Stankovic je usao i igrao usamljenog napadaca, na kraju vrsi i trecu izmenu, pored povredjenog Mihajlovica koji sepa oko centra, ne moze da potrci, on menja Krstajica i ubacuje Stefanovica. Bili u prvom sesiru, dobili nikad laksu grupu i izduvali WC. Bio na toj tekmi. Jebeno čudo je to bilo... Mislim da nije bilo čoveka na stadionu koji nije bi u fazonu What the... Onaj osećaj kada misliš da neko povlači poteze da namerno nervira masu.
James Marshall Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Bio na toj tekmi. Jebeno čudo je to bilo... Mislim da nije bilo čoveka na stadionu koji nije bi u fazonu What the... Onaj osećaj kada misliš da neko povlači poteze da namerno nervira masu. +1 bilo je za ne povjerovati, nikad do tad nisam vidio takvo vođenje ekipe, ni na seoskim utakmicama
Cane Vukic Prebranac Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Najveci bol u mom zivotu Mijate Mijate : Не дирајте ране болне.
radisa Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Najveci bol u mom zivotu Mijate Mijate : Ti si mlad čovek...
Cash Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Hadzibegic se spremio da sutira cetvrti i sudija isao po Brnovica i ovaj masi. Steta za ispadanje ali uprkos svemu SFRJ nebi sigurno osvojila titulu, ispala bi vec protiv ITA u 1/2.
Recommended Posts