kapetanm Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Jebote gde vi to gledate na kom kanalu. El ima neki kojot? Evo me usred Atine, danas slusam po kafanama ljudi ozbiljno shvataju tekmu
katamaran Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) Meni ovaj lici na onog menadzera o kom se pricalo. Vlado Lemic ako se dobro secam. edit: mozda Mrkela Edited November 18, 2014 by katamaran
gone fishing Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 proradila osovina bambi - raća ^_^ inače na fotki je naravno mrkela i on je neki glavonja u fss
MiddleClass Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Goooool. Raća the neuništivi! :) Kad bude pravio Bjelogrlić film o njemu, glumiće ga đuričko!
crtamOrasi Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Kako tebe nije sramota da pišeš ovakve stvari. Centarfor nam nije primio loptu do momenta kada slepi sudija nije video faul u napadu. Krilo ni jednom nije primilo loptu na 20m od gola, sem što je Bambi izveo prekid. Realno, steta sto toliko volis sport a toliko nemas pojma.
katamaran Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Divim vam se na entuzijazmu i mazohizmu da pratite ocerupane kokoske.
MiddleClass Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Koliko je Marković beskoristan. :( Lazović je neuništiv!
Geo Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Jbt. opet Lazovic ... ja sam mislio da je taj otisao u paketu sa Avokatom i njegovom svitom .... :(
San Epifanio Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Jbt. opet Lazovic ... ja sam mislio da je taj otisao u paketu sa Avokatom i njegovom svitom .... :(Sta pokusavaju sa njim, to nikom nije jasno. Nit je sadasnjost, nit je buducnost naseg fudbala
MiddleClass Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Evo i Gudelja. Menadzeri i dalje vrte svoje balvane, selektori su samo marionete. Maksimović je odličan. Mitrović pojma nema, plus će dobiti crveni. Daj malo Dete!
Recommended Posts