Kreator Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) katanec? može! Edited November 15, 2014 by BlackGeorge
katamaran Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nemoj tako, to je izjava pre ove bruke sa Dancima, a i tada je rekao "za sada ima podrsku". Sad ce da krenu preletaci... Toliko je duboko zaronio kod Toleta u dupe da su prosto morali hitno da ga unaprede Некадашњи српски фудбалер Саво Милошевић изабран је за потпредседника Фудбалског савеза Србије, саопштено је после седнице Одбора за хитна питања те организације
James Marshall Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Pa taj čovjek je redovno na pogrešnoj strani i redovno donosi pogrešne odluke, kao onomad kad je krenuo na ferku da postane predsjednik Partizana pa dobio jedan glas. Jedan od onih primjeraka fudbalera kome estradne emisije treba da budu vrhunac angažmana nakon završetka aktivne fudbalske karijere.
Cane Vukic Prebranac Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Саво Толико ми је жао тог човјека због оноликих породичних трагедија, али чим је аванзовао код Толета, моје мишљење о њему иде обрнуто пропорционално.
Nemanja Posrbica Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Igrači koji igraju za U-21 repku su počeli da igraju sve više u svojim timovima. Kostić je postao starter u očajnom Stuttgartu, kao i Čaušić u Eskisehirspor, dok Čavrić igra sve više za Genk. Pantić, Radoja i Pešić su standardni. Spajić se nakon povrede vratio u startnu postavu Toulousea. Mijailović ne igra za Kayserspor, SMS uglavnom sedi na klupi ili pokupi koji minut, baš kao i Đurđević u Vitesseu. Na pozajmici u Middlesbroughu Veljković ne ustaje sa klupe. Dmitrović brani isključivo u kupu Mađarske za Ujpest. Igrači iz JSL igraju sa izuzetkon Petrovića koji je rezerva u Partizanu. --- Od prekomandovanih u A tim, Jojić i Marković su se preselili na tribine, Nastasić je tamo od početka sezone. Đurićić igra u rotaciji Mainza, Mitrović je starter za Anderlecht.
reginald Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Kostic je trenutno bolja varijanta za A tim od Markovica i Djuricica. Vazno je da igraju redovno. I za njihov razvoj, i da bi mogli doprinijeti reprezentaciji.
James Marshall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Savo sad ide kao štit ispred Toleta, kao u fazonu "ja i samo ja odlučujem ko će biti selektor". Ajoj pa šta mu je...
Cash Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 bolje da Savo bira selektora nego Tole. Andjus: У току дана је било разних информација око новог селектора, било је спина око Станковића, Ћурчића, Муслина, итд. По новом развоју догађаја, та функција ће највероватније припасти Љубиши Тумбаковићу.
Cash Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 A ne no Stanoje. Ne sprdaj se! Ajd da mi dovedemo Macarija sad je slobodan :lolol:
porucnik vasic Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 bolje da Savo bira selektora nego Tole. Andjus: У току дана је било разних информација око новог селектора, било је спина око Станковића, Ћурчића, Муслина, итд. По новом развоју догађаја, та функција ће највероватније припасти Љубиши Тумбаковићу. То је то. Ту смо сви.
James Marshall Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Ma Savo je relevantan u toj priči kao i do sad u svemu što je bio, sad će ispasti spin Toletov - Eto ja nemam veze sa tim luzerima iz A reprezentacije, ja sam tu zbog infrastrukture, JSL i slično. Što god ne valja on pere ruke od toga. U kom se to Savezu predsjednik ne pita ništa oko selektora? Kakav prevarant.
Takeshi Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 kakav ce derbi da bude prijateljska sa grcima. ^_^ dva raspala tima, sa katastrofalnim poslednjim utakmicama i sveze smenjenim trenerima. 'oce strance uopste da zovu ili ce biti jsl kombinacija?
Recommended Posts