katamaran Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Za sta placamo Odvjetnika? Oako losi bi bili i da sam ih ja selektovao.
James Marshall Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Za sta placamo Odvjetnika? Oako losi bi bili i da sam ih ja selektovao. Ne bi, valjda bi počeo sa Škuletićem, Mitrovićem, nekim ko se sjeća kad je dao zadnji gol u bitnoj utakmici.
Кристофер Лумумбо Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 filipenko je sve u pravu, provalio je sve ove lazne holadnske strucnjake. na kraju je i vidic ispao kiksara u italiji.
crosman Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 koja smo mi prevara od ekipe... spasti na Mitre
katamaran Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ne bi me cudilo da namerno pustaju da se slucajno ne desi da revans u Albaniji nesto znaci. Cenim da bi se u toj situaciji masovno sakrivali od Odvjetnika da ih slucajno ne pozove.
Кристофер Лумумбо Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 jel toliko los bio tadic da bas njega menja?
levi Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ajde ajde, nije još kasno da se ovde izvuče bod, iz prekida. A onda palimo digitrone
katamaran Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ajde ajde, nije još kasno da se ovde izvuče bod, iz prekida. A onda palimo digitrone Za ove slepce da trosim baterije od digitrona? Nisu vredni.
katamaran Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 (edited) Oće Dick Bole ga dick. Ja bih prvi na njegovom mestu cekao otkaz i isplatu celog ugovora. Po meni je on jos i najmanje kriv za ovo. Veci broj igraca se krajnje sumnjivo ponasa. Edited November 14, 2014 by katamaran
James Marshall Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Dobro, hoće ga neko najuriti? Ko da ga najuri, taj što bi to trebao trenutno je zauzet izborima u područnim savezima Braničevskog, Ibarskog i Moravskog okruga
Recommended Posts