September 7, 201410 yr znači na domaćem terenu od ukidanja sankcija sa ekipom iz prvog šešira jedan poraz (bata djora protiv rusa za SP 2002) , i ostalo goli iksevi. šta me sprečilo da založim bubreg u kladionicu ne bih znao reći.
September 7, 201410 yr Tošić igrač manje. Marković veoma loš. Dete Đorđević Sta Djordjevicu se zena porodila za vreme utakmice ? :o
September 7, 201410 yr Tošić igrač manje. Marković veoma loš. Dete Đorđević sta je to Đorđevic koristno uradio pa da je zasluzio ovaj smajli za Tosica i Markovica se slazem
September 7, 201410 yr ja bih pre rekao da je lazar veceras bio igrac manje a tosic standardno los (u igri, ne u prekidima)
September 7, 201410 yr Samo cu reci: Portugal - Albania 0:1 Izdrzali Albanci, 0-6 u zutim kartonima, 0-1 u golovima neda nam se taj EURO pa to ti je !
September 7, 201410 yr znači na domaćem terenu od ukidanja sankcija sa ekipom iz prvog šešira jedan poraz (bata djora protiv rusa za SP 2002) , i ostalo goli iksevi. šta me sprečilo da založim bubreg u kladionicu ne bih znao reći. И то не било какви иксеви, већ све по 1:1. Слабо прво полувријеме, друго нешто боље. Кузман је унио живости мало у средину, мислим да је он боља опција за ову формацију од Гудеља. Тошић је стандардно дебил.