cvrlle Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Ubiše nas francuzi. Dje igra ova kanta od Remija? Koja neznalica! tores za remija kave neznalice
*edited by mod Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Btw. Albanija vodi u Lisabonu. Taj Portugal mi je skroz nejasan. Svaki put kiksaju ko ludi u kvalifikaciama i opet uvek nekako prodju.
Milosh76 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Sta je sa Balotelijem ?Curcic misli da vodimo, pa da nam iz tih razloga ne treba napadac
Ted Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 ne postoji ništa dosadnije u sportu od prijateljske utakmice....ko god da igra i kojim god povodom, smor zagarantovan.
goofs Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Ovo je prvi put u zivotu da vidim da ove mini kombinacije kod izvodjenja slobodnjaka upale
Њујоркер Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Bas lep gol. Ote mi se i urlik gool, viknuh skoro ko da mi je Partizan izjednacio. Skoro.
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Ovo je prvi put u zivotu da vidim da ove mini kombinacije kod izvodjenja slobodnjaka upalepomoćna igra<_<
Geo Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) Jednostavna ali bas dobra finta kod ovakvog prekida ... ne znam samo da li su to uvezbali sa DIkom ili je neka interna kombinacija iz Premijer lige ... p.s. Adem sa krstom :) Edited September 7, 2014 by Geo
Milosh76 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Nijedan gol desnom nogom u poslednjih 10 utakmica, verovali ili ne
Recommended Posts