September 7, 201410 yr Ubiše nas francuzi. Dje igra ova kanta od Remija? Koja neznalica! tores za remija kave neznalice
September 7, 201410 yr Btw. Albanija vodi u Lisabonu. Taj Portugal mi je skroz nejasan. Svaki put kiksaju ko ludi u kvalifikaciama i opet uvek nekako prodju.
September 7, 201410 yr Sta je sa Balotelijem ?Curcic misli da vodimo, pa da nam iz tih razloga ne treba napadac
September 7, 201410 yr ne postoji ništa dosadnije u sportu od prijateljske utakmice....ko god da igra i kojim god povodom, smor zagarantovan.
September 7, 201410 yr Ovo je prvi put u zivotu da vidim da ove mini kombinacije kod izvodjenja slobodnjaka upale
September 7, 201410 yr Bas lep gol. Ote mi se i urlik gool, viknuh skoro ko da mi je Partizan izjednacio. Skoro.
September 7, 201410 yr Ovo je prvi put u zivotu da vidim da ove mini kombinacije kod izvodjenja slobodnjaka upalepomoćna igra<_<
September 7, 201410 yr Jednostavna ali bas dobra finta kod ovakvog prekida ... ne znam samo da li su to uvezbali sa DIkom ili je neka interna kombinacija iz Premijer lige ... p.s. Adem sa krstom :) Edited September 7, 201410 yr by Geo