Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Ovaj, ja baš ne pratim - što nije zvao Jankovića?
Zato što je debil. Vraćamo se u zlatna vremena kada smo uvek imali po barem 3 igrača koja ne igraju, tj nisu ni pozvani, a mogu da budu nosioci igre. Tačno čovek da poželi da nas guze, jer smo govna.
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Hvala svima koji su mi odgovorili.
Ne hvala svima, vec hvala Panto. Jedini sam ti ja dao pravi, smislen i nadasve kvalitetetan odgovor. Ostali nemaju pojma i sviraju kurcu...

"Jako je važno da počnemo pobedama i ubedjen sam da će biti tako. Vidim da je deo javnosti uplašen za reprezentaciju, ali nema potrebe za tim jer je prisutan ogroman igrački kvalitet i mislim da će sve biti kako priželjkujemo", rekao je napadač Partizana Marko Šćepović na okupljanju u Staroj Pazovi.Vezista Radosav Petrović, koji je ovog leta prešao iz Blekburna u turski Genčlerbirligi, kazao je da protiv Škotske i Velsa neće biti lako, ali da su motiv i želja igrača "ogromni".nisam znao uopste da su se okupili, a kada vidim koga je zvao bolje da se nisu ni okupljali...Pa zar nije sinisa ciganstura? ne mora on da nas maltretira da gledamo ove nase bivse i sadasnje konjine? dobro nije zvao Babovica

"Jako je važno da počnemo pobedama i ubedjen sam da će biti tako. Vidim da je deo javnosti uplašen za reprezentaciju, ali nema potrebe za tim jer je prisutan ogroman igrački kvalitet i mislim da će sve biti kako priželjkujemo", rekao je napadač Partizana Marko Šćepović na okupljanju u Staroj Pazovi.Vezista Radosav Petrović, koji je ovog leta prešao iz Blekburna u turski Genčlerbirligi, kazao je da protiv Škotske i Velsa neće biti lako, ali da su motiv i želja igrača "ogromni".nisam znao uopste da su se okupili, a kada vidim koga je zvao bolje da se nisu ni okupljali...Pa zar nije sinisa ciganstura? ne mora on da nas maltretira da gledamo ove nase bivse i sadasnje konjine? dobro nije zvao Babovica
rekao je da mu je interesantan igrac i da ce razmisliti o pozivu sledeci put (Babovic). Ne zajebavam se

šćepakadabra mu dođe kao tajno oružije, igrač koji nije igrao od februara pa samim tim skauti škotske i velsa ne znaju šta od njega da očekuju- lukav je siniša :wicked:

ovo je povredjeni scepa, mislio sam da je brat retard koji nas je "pojacao" i koga je vec pozivao :isuse:...ovo sto mihajlovic radi je do sada najociglednije guranje menadzerskih fudbalera koji treba da se prodaju. verovatno ima dobar procenatmakar nece biti nerviranja, mada je steta voleo bih da posetim brazil