Mil@n Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Ovaj, ja baš ne pratim - što nije zvao Jankovića? Zato što je debil. Vraćamo se u zlatna vremena kada smo uvek imali po barem 3 igrača koja ne igraju, tj nisu ni pozvani, a mogu da budu nosioci igre. Tačno čovek da poželi da nas guze, jer smo govna. Link to comment
porucnik vasic Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Нико Синишу да охвали што је звао Микија Сулејманија. Link to comment
Moća Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Pa rekao je prosli put da bi ga zvao nego da su ga zamolili iz Ajaksa da ga ne zove posto se tek oporavio od povrede.Sent from my cigla using Tapatalk Link to comment
Jozef K. Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 ja mislio da čeka da mu javi da je naučio da otpeva himnu. Link to comment
nemoderisani Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 On peva ko da je odavde, i to dobrovoljno. Link to comment
Moća Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Pa on i jeste odavde.Sent from my cigla using Tapatalk Link to comment
nemoderisani Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 (edited) Da je odavde ne bi se tako sumnjivo prezivao. <_< Edited September 3, 2012 by nemoderisani Link to comment
MiddleClass Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Kuzmanovic je povredjen, ne igra ni za klub. Jankovica mora zvati. Kacar ne igra fudbal vec godinu dana... Link to comment
kobni zelaya Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Hvala svima koji su mi odgovorili. Link to comment
MiddleClass Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Hvala svima koji su mi odgovorili.Ne hvala svima, vec hvala Panto. Jedini sam ti ja dao pravi, smislen i nadasve kvalitetetan odgovor. Ostali nemaju pojma i sviraju kurcu... Link to comment
lalas Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 "Jako je važno da počnemo pobedama i ubedjen sam da će biti tako. Vidim da je deo javnosti uplašen za reprezentaciju, ali nema potrebe za tim jer je prisutan ogroman igrački kvalitet i mislim da će sve biti kako priželjkujemo", rekao je napadač Partizana Marko Šćepović na okupljanju u Staroj Pazovi.Vezista Radosav Petrović, koji je ovog leta prešao iz Blekburna u turski Genčlerbirligi, kazao je da protiv Škotske i Velsa neće biti lako, ali da su motiv i želja igrača "ogromni".nisam znao uopste da su se okupili, a kada vidim koga je zvao bolje da se nisu ni okupljali...Pa zar nije sinisa ciganstura? ne mora on da nas maltretira da gledamo ove nase bivse i sadasnje konjine? dobro nije zvao Babovica Link to comment
Kreator Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 "Jako je važno da počnemo pobedama i ubedjen sam da će biti tako. Vidim da je deo javnosti uplašen za reprezentaciju, ali nema potrebe za tim jer je prisutan ogroman igrački kvalitet i mislim da će sve biti kako priželjkujemo", rekao je napadač Partizana Marko Šćepović na okupljanju u Staroj Pazovi.Vezista Radosav Petrović, koji je ovog leta prešao iz Blekburna u turski Genčlerbirligi, kazao je da protiv Škotske i Velsa neće biti lako, ali da su motiv i želja igrača "ogromni".nisam znao uopste da su se okupili, a kada vidim koga je zvao bolje da se nisu ni okupljali...Pa zar nije sinisa ciganstura? ne mora on da nas maltretira da gledamo ove nase bivse i sadasnje konjine? dobro nije zvao Babovicarekao je da mu je interesantan igrac i da ce razmisliti o pozivu sledeci put (Babovic). Ne zajebavam se Link to comment
gone fishing Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 šćepakadabra mu dođe kao tajno oružije, igrač koji nije igrao od februara pa samim tim skauti škotske i velsa ne znaju šta od njega da očekuju- lukav je siniša Link to comment
lalas Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 ovo je povredjeni scepa, mislio sam da je brat retard koji nas je "pojacao" i koga je vec pozivao ...ovo sto mihajlovic radi je do sada najociglednije guranje menadzerskih fudbalera koji treba da se prodaju. verovatno ima dobar procenatmakar nece biti nerviranja, mada je steta voleo bih da posetim brazil Link to comment
Recommended Posts