Zaz_pi Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Pa kao nekad za vreme Sinise, vezba se gde da se padne za slobodni jer ako ga Siniša ne zvekne onda ništa.Mada sad ne vidim ni da znaju gde treba da padnu ni da bi neko mogao da ga izvede.Sta ti je veceras? Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 (edited) mladi danci remizirali na FO, tako da nam i remi igra za prvo mesto protiv njih u sledecem kolu!raspored za seniore: http://www.fifa.com/worldcup/preliminaries/europe/matches/team=1902465/index.html Edited August 15, 2012 by Boza_zvani_Pub Link to comment
Eraserhead Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Може ли Синиша као селектор да ускаче код слободњака?Secam se jedne price mog drugara kada je isao da gleda trening Partizana za vreme Mateusa i kaze postavi on njih na dve strane kaze "ocu ovo da radite" i sutne loptu igracu udaljenom 70 metara kome lopta padne pred noge. Kad su oni krenuli da pokusavaju isto to lopte su isle na tribine, na obliznju livadu...Sta ti je veceras?Que? Link to comment
rugievithus Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 (edited) Da trampimo Subotića, Maksimovića i još par defanzivnih veznih za Edina Džeku.edit: slovo Edited August 15, 2012 by rugievithus Link to comment
DarkAttraktor Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 (edited) do 16.10. (Belgije u Beogradu) znacemo na cemu smo, a mozda i pre toga. na osnovu ovog ne mozemo znati apsolutno nista. raduje sto su s nama u grupi sve tradiciionalno jaka fudbalska imena, jer u takvim grupama smo uvek bolje prolazili ili makar imali maksimalno ozbiljan pristup.i cini mi se da talasatte preterano u vezi Belgijanaca. ja mislim da ce Makedonci da ih zveknu u Skopju i da ce to bude kraj hajpa. kiksare su to.edit: i super-zanimljiva nam je grupa. sva tri znaka u igri na 90% utakmica. Edited August 15, 2012 by DarkAttraktor Link to comment
Feindouno Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 (edited) Sve tradicionalno jaka fudbalska imena? Vels? Skotska? Makedonija? Pa i Belgija tesko da moze da se pohvali rezultatima u posljednjih vise od nekoliko godina iako stoji da su veoma perspektivni. Edited August 15, 2012 by Feindouno Link to comment
DarkAttraktor Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 pa u poredjenju sa Azerima, Kazacima, Estoncima i ostalima koji su nam uzimali skalp poslednjih godina - da, zemlje sa tradicijom. takve deljemo. ili smo makar nekad to cinili. Link to comment
henrik larsson Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Koliko se sećam, neko od cigana je ovde priželjkivao Lekića kao ludilo u odnosu na ovo što imamo. Što se mene tiče, ne bi bilo zgoreg da on i veliki talenat L. Marković dobiju crnogorsko državljanstvo. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Koliko se sećam, neko od cigana je ovde priželjkivao Lekića kao ludilo u odnosu na ovo što imamo. Što se mene tiče, ne bi bilo zgoreg da on i veliki talenat L. Marković dobiju crnogorsko državljanstvo.to je bilo kada se raspravljalo da li imamo bolje napadace od zigica, pantelica i lazovica. :D Link to comment
henrik larsson Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Pomenuta trojica su prošlost, treba se okrenuti korpulentnom drvetu i lepršavom detetu bez pozicije. Link to comment
April Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Srpska skola antifudbala. prekid igre i defanzivni blok™Vujadin Boškov oldskul Link to comment
teacher Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 Koliko se sećam, neko od cigana je ovde priželjkivao Lekića kao ludilo u odnosu na ovo što imamo. Što se mene tiče, ne bi bilo zgoreg da on i veliki talenat L. Marković dobiju crnogorsko državljanstvo.ma ja mislim da se siniša naložio kad je video kako barsa i španija osvajaju trofeje i da želi da isto tako igramo. bez napadača. neće tu za lekića biti mesta od poslednjih 15 minuta kad budemo bunarili. vidim da je slao ignjovskog pozadi da igra maskerana, mali marković valjda treba da bude mesi, itd. problem je što ne možeš da prepišeš sistem, ma koliko ga verno prepisao, što normalnom čoveku nije potrebno objašnjavati. Link to comment
nautilus Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 ja mislim da igramo bez napadaca zato sto nemamo napadaca. lekic je fudbaler koliko i betonski blok. Link to comment
Hamlet Strašni Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 To smo pričali i za Spalevica pre 10 godinaбај народни тапаталк 2 Link to comment
Далибор Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 (edited) To vise govori o Spalevicu.... Edited August 16, 2012 by Далибор Link to comment
Recommended Posts