rugievithus Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Niti imamo napadača, niti ga ima na vidiku da će biti u nekom narednom periodu. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Ни нападача ни некога да им створи прилику за гол. Офанзивно смо тотално безопасни. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 ja mislim da igramo bez napadaca zato sto nemamo napadaca. lekic je fudbaler koliko i betonski blok.Oui. Link to comment
MangupIzCivilstva Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Sto se tice napadaca, bez zajebancije, je Kleo i dalje u kombinaciji ili nepika vise jer ne zivi u Srbiji? Je mora zivjeti ovdje 5 godina bez prekida da konkurira ili je 5 godina od dobivanja drzavljanstva? Link to comment
minka Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Jebace nas redom, braca Ujaci u obe tekme, Belgijanci u obe tekme, sa ovima ostalima ima da se koljemo za 3 mesto. Onda ce na kraju Bane i kolarov da najave exit iz repke... Jos je raspali Stojke heroj tekme.@MangupIzCivilstva:mora, mislim, i dalje. Link to comment
DarkAttraktor Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 ja ne mogu da verujem da se o ovom jos uvek prica ! pre 2 meseca Spanci su samo trebali da ga zovu za turnir na Olimpijskim igrama i da ga definitivno prelome, al ga nisu zvali ! pa preseci vise siso jedna !Krkić: Prvo klub, pa reprezentacija Link to comment
Kreator Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Mihajlović: Nikada u reprezentaciju neću zvati igrača koji "treba da se proda" http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/219566/Mihajlovic-Nikada-u-reprezentaciju-necu-zvati-igraca-koji-treba-da-se-proda Link to comment
MiddleClass Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Na Mihajlovićevom spisku su:golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman.odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Nikola Maksimović, Milan Biševac, Aleksandar Luković, Nenad Tomović.vezni red: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović.napad: Marko Šćepović, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Tomić, Miralem Sulejmani, Lazar Marković, Darko Lazović i Dejan Lekić. Link to comment
nemoderisani Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Mihajlović: Nikada u reprezentaciju neću zvati igrača koji "treba da se proda" Na Mihajlovićevom spisku su:golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman.odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Nikola Maksimović, Milan Biševac, Aleksandar Luković, Nenad Tomović.vezni red: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović.napad: Marko Šćepović, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Tomić, Miralem Sulejmani, Lazar Marković, Darko Lazović i Dejan Lekić. Link to comment
Lord Stef Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Pa Fejsa se valjda prodao, sad ga zove jer je dobrim igrama i uspesnim pevanjem to zasluzio... Meni je veca misterija Lazar Markovic, decko od prosle godine nije odigrao dobru utakmicu. Link to comment
Milosh76 Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Na Mihajlovićevom spisku su:golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman.odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Nikola Maksimović, Milan Biševac, Aleksandar Luković, Nenad Tomović.vezni red: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović.napad: Marko Šćepović, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Tomić, Miralem Sulejmani, Lazar Marković, Darko Lazović i Dejan Lekić.Kakav uzasan izbor veznih igraca, osim Ninkovica Link to comment
Moća Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Na koju foru su Tadic, Tosic, Djuricic, Tomic i Lazovic napadaci? Link to comment
Töölönlahti Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Pa na foru da mu je neko iz Toletove kancelarije za opštenje sa Ružnalom i Ringier izdanjima prisrao da loše izgleda u narodu kada napiše da je u ionako jalovu ekipu pozvao samo dva napadača...... i onda je, kao i svaki drugi kooperativni mentol kada mu kažeš da bi valjalo da nešto uradi na novi način, preterao i strpao tamo svakoga ko nije bek, štoper, Ninković ili zadnji vezni. Link to comment
kobni zelaya Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Ovaj, ja baš ne pratim - što nije zvao Jankovića? Šta je sa Kačarom, jel' igra negde? Ni Kuzmanovića nije zvao? Jesu li ovi novi sad bolji? Link to comment
Psihodelija Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 (edited) pobednicki™ spisak. sta li se sinisi vrzma po glavi, nije mi jasno. ali da je u pitanju taljenje™ sa svim zainteresovanim stranama, tu nema spora.jankovica ce verovatno da zove ako nastavi da igra dobro. sinisa™ je skroz u fazonu da igraci koji zapravo mogu da doprinesu i koji su nesto napravili u karijeri, treba da se prvo dokazu u svojim klubovima. neka obrnuta psihologija, homer simpson izdanje.kacar se nesto ozbiljnije povredio prosle sezone, ne znam kad se vraca. kuzmanovic je lakse povredjen, a vrlo lako bi mogao da upadne u ovu kategoriju igraca koju opisah gore.i na kraju, tesko da su ovi novi nesto bolji. tj, vecina nije i nikada nece, ali postoji par igraca koji bi mogli da naprave nesto. Edited September 3, 2012 by Psihodelija Link to comment
Recommended Posts