nbg4ever Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Bane nece igrati protiv Novog Zelanda, ide covek na svadbu u Mitrovicu :D
WTF Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Sad sam na B92 procitao text o Nevenu Suboticu i kako se opredelio za Srbiju pored poziva USA, BiH, Nemacke i Hrvatske.Citajuci njegov bio shvatio sam po kom osnovu moze da igra za Srbiju, USA, ili BiH. Ali na koju foru je mogao da zaigra za Nemacku ili Hrvatsku, to mi uopste nije jasno. Moze li neko da mi objasni?
Hamlet Strašni Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Verovatno je mogao da dobija njihovo dryavljanstvo po raznim osnovama, pa je mogao da zaigra i za njihovu repku
Кристофер Лумумбо Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 (edited) Stankoviću možda pukao mišić ma daj bre, nemoj da zajebavas.edit jel se povredio uopste? Edited May 29, 2010 by kojot
copkillah Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Sve je kul, L'Ekip je objavio da mu je možda pukao mišić, ali nije ni povređen već je samo bio na nekim dodatnim lekarskim pregledima koje je prethodno preskočio zbog Lige Šampiona.
Buckyball Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Pojavila se informacija na nekom francuskom sajtu da propusta prvenstvo zbog povrede ali je nas portparol to demantovao. Deki je samo propustio jucerasnji trening zbog bolova u listu ali ce danas igrati drugo poluvreme.
Кристофер Лумумбо Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Sve je kul, L'Ekip je objavio da mu je možda pukao mišić, ali nije ni povređen već je samo bio na nekim dodatnim lekarskim pregledima koje je prethodno preskočio zbog Lige Šampiona.uh, dobro je.neka ga duva ekipa iz l'ekipa
Recommended Posts