Ptica trkacica Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Just now, bags said: Euforija maksimalna, samo nas sankcije mogu zajebati. Daj, ne mrači, svega ti 1 Link to comment
Nikodije Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) Sećam se kad su Vlahović i Mitar prvi put igrali zajedno, protiv Portugala u Bg, čitava nacija je bila u šoku, a i forumski batađorsti su tada zakukali "ne mogu dva sidraša zajedno". Izgleda da može. Edited September 27, 2022 by Nikodije 1 Link to comment
General Ripper Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Duboko uznemiravajuće je kako ovaj idiot urla, uz to potpuno pogrešno anticipira situacije ništa kritično se ne dešava nakon njegovog vriska . Celo veče mi je plašio ukućane, morao sam da se izvinjavam što gledam fudbal zbog njega, kreten. 7 2 Link to comment
bradilko Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 jel ovo cakar na areni? 1 Link to comment
goofs Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Brate, bili su uzasni na tom mecu, sudarali se na terenu. Proigrali smo kad je na poluvremenu izbacio jednog. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Duboko uznemiravajuće je kako ovaj idiot urla, uz to potpuno pogrešno anticipira situacije ništa kritično se ne dešava nakon njegovog vriska . Celo veče mi je plašio ukućane, morao sam da se izvinjavam što gledam fudbal zbog njega, kreten.Doduše, namirisao je drugi go, počeo da urla još na pola terena.Zna Aleksandar Sent from my MI 6 using Tapatalk 2 2 Link to comment
bags Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) 2 minutes ago, goofs said: Brate, bili su uzasni na tom mecu, sudarali se na terenu. Vlahovic se puno vise krece nego tada. Valjda je to u Italiji usavrsio. Mislim da je i smrsao par kg. Mitrovic je isto vrlo pokretljiv iako je velikih gabarita i nije onaj tipicni sidras na kojeg asocira. Edited September 27, 2022 by bags 1 Link to comment
Nikodije Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) 4 minutes ago, goofs said: Brate, bili su uzasni na tom mecu, sudarali se na terenu. Proigrali smo kad je na poluvremenu izbacio jednog. Naravno da su se sudarali, jer Srbija je pre toga igrala sa dva zadnja vezna koji prema napred ne mogu ništa da odigraju, i sa jednim odsečenim napadačem. I tako 30 godina. Ta utakmica je bila početak 1 novog razvoja. Više se ne sudaraju. Edited September 27, 2022 by Nikodije 1 Link to comment
bradilko Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 u kafani sam, bije neka muzika Link to comment
Godfrey Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) Prvo mesto u grupi u dva takmičenja za redom; kvalifikacije za SP, pa Liga Nacija. Ne može to nikako slučajno. Biće zanimljivo Svetsko prvenstvo za nas. Edited September 27, 2022 by Godfrey 2 Link to comment
Lezilebovich Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 I imamo snage za jakih 90 min i nema valjanja ... ma bombonica Pixy Link to comment
cartman Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Jel definitivno drugi šešir za EP kvalifikacije? 3 Link to comment
MiddleClass Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 7 minutes ago, bradilko said: jel ovo cakar na areni? Novinar "Vijesti" mi salje - Nebojsa Milosevic izgleda kao izgubljeni brat Damira Cakara 1 Link to comment
MeanM@ Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Prvo mesto u grupi u dva takmičenja za redom; kvalifikacije za SP, pa Liga Nacija. Ne može to nikako slučajno. Biće zanimljivo Svetsko prvenstvo za nas.I sve ide svojim tokom.Lozenje krece jos veceras.A onda sunovrat. Uvek uz vas, since 1990. Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 1 Link to comment
Popular Post pantelia Posted September 27, 2022 Popular Post Share Posted September 27, 2022 29 10 1 Link to comment
Recommended Posts