September 27, 20222 yr 3 minutes ago, MangupIzCivilstva said: Kad se Milenkovic vraca, oce li igrati na prvenstvu? Ako on igra valjda zadnja linija su on Pavlovic i Veljkovic? što ne bi igrao? on i pavlović su sigurica, veljković ili mitrović su u kombinaciji
September 27, 20222 yr zašto Lazović i Radonja na kontra stranama, obojica neprirodniZato sto je Piksi fudbalski genije i kao trener, ne samo kao igrac.
September 27, 20222 yr Nevjerovatno da je Stefan Mitrovic ispao solidan igrac. Vazda je bio za sprdnju...
September 27, 20222 yr Ovaj presing napadača u 90+ minutu nz 2:0 za nas je nešto što nisam mislio da ću ikada videti.
September 27, 20222 yr Popular Post Postali smo reprezentacija koja pobeđuje kada je to potrebno Respekat
September 27, 20222 yr Mi smo ove rutinirali, ako izuzmemo hrkljus pocetak. Pavlovic fenomenalan, a jako mi se svidja i sto Vlah i Mitro sve bolje i bolje deluju u napadu, kontaju se i proigravaju. Zajebani su za cuvanje obojica, ako se iskoordiniraju da nude razlicite opcije krilnim igracima moze da bude belaj. Zivkovic, eh, bio odlican veceras, ali mi neshvatljivo da si tako sitan fudbaler i da je konjina duplo veca od tebe ujedno i duplo brza. Aca uzasan.