borris_ Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Igrac Malmöe-a. Postigao dva gola u zadnjem kolu kvalifikacija za LS.
Mr.Mxyzptlk Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) On 31.8.2021. at 22:40, kud u maglu Simoviću said: kaka provokacija piksija. bio i ostao majstor Edited September 2, 2021 by extragluv 3
Filozof manijak Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Ahahahaha trebalo mi je 2 min da skontam o čemu se radi. Svaka čast, gluvi, na oku za detalje
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) a šta je isprovocirao? e ds Edited September 2, 2021 by kud u maglu Simoviću 1
Milošica Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 1 minute ago, Filozof manijak said: Ahahahaha trebalo mi je 2 min da skontam o čemu se radi. Svaka čast, gluvi, na oku za detalje S obzirom da je gluv, ostala čula su mu pojačana. 1
levi Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 u21 izgleda kao još jedna uzaludna generacija, bez kvaliteta, bez vizije, usukano kao Zvonko Živković verovatno je jedina svrha ovog ciklusa da se isprobaju deca gastarbajetra koja su u dilemi za koga da igraju. fale samo braća Motika iz Bajern Minhena
mlatko Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Možda se puca na seniorsku, mladi su osvojili SP i razbežali se po evropskim livadama. Treba ih ohrabriti da idu da igraju za omladince po dijasporama gde se nešto radi i zaradi pa da posle spremni zaigraju za FSS. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Boza_zvani_Pub Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Tuga sta je portugal preokrenuo. Kostace nas to SP-a. Kako god, sutra mora da se pobedi i obezbedi 2. mesto. 1
levi Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 zašto, dobro je što su eliminisali Irsku naši i onako ne bi bili prvi, a bolje je da se bore za drugo mesto sa Luxemburgom
W.F.C. Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Quote Rajković – Milenković, Nastasić, Pavlović – Lazović, Lukić, Gudelj, Kostić – Tadić, Milinković-Savić – Mitrović
Recommended Posts