Filozof manijak Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Utisak sa fotke: kako se Piksi izobličio, strašno 3
Ratamahatta Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 17 hours ago, Milošica said: Pavlović opozicija Lazovic moli leteci tanjir da ga kidnapuje.
James Marshall Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Na stranu ovo nešto između Pikseta i Tadića, ali kakva je ovo čipkana ramfla na majici, šta je ovo, ima li taj dizajner oči
nisam ja Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 hehe, a onaj lik što mu vire prstići na nogama kako likuje zbog toga.
Њујоркер Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Gledo ja, katar busan kurton, da je srbija ozbiljna reprezentacija, arapi bi se proveli ko zair onomad ili cak i jos gore.
harper lee Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Vlahovic je bas ispao magarac na kraju sto nije dodao loptu. Nahvatali smo Katarane na foru, iz pozicione igre smo se ocekivano mucili u ovom sastavu. Bez Tadica i SMS-a mi bukvalno nemamo veznog igraca koji ume da doda loptu napred. Vlahovic je sila, za svoje gabarite krece se odlicno i dosta je brz. Bleki nastavlja s ocajnom formom, bas je pao u poslednje vreme. Mali Pavlovic autoritativan. Lazovic prespavao utakmicu. Gudelj presekao i oduzeo more lopti ali, brate mili, neverovatno je koliko nema osecaj za pas, ni Maksa nije u tom segmentu nista bolji. Dobili smo 4:0 a opet ima dosta stvari da se popravlja. U presingu i tranziciji smo odlicni ali u pozicionoj igri u ovoj formaciji bukvalno nista ne mozemo da napravimo. 1
samo_opusteno Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Steta za preokret Portugala, da su kiksnuli moglo se napasti prvo mesto.
Recommended Posts