Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Caligula said:

Minja zakiva, lice joj je magnet. Nije klasicna lepotica jbg ali je vadi markantnost.

Podznak Škorpija, sve je jasno...

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Minja boginja seksa. Najkonjastija žena u univerzumu. Šije za dva koplja Jovanu Joksimović. 

Malo reprezentarivne teme, ja zbog Piksija i Mitra jedva čekam naredne utakmice.

Posted
4 minutes ago, Milošica said:

Podznak Škorpija, sve je jasno...

Čekaj tek da upoznaš neku sa Mesecom u Škorpiji...

Posted
1 minute ago, Mos said:

Čekaj tek da upoznaš neku sa Mesecom u Škorpiji...

Uh to je previše intenzivno za ozbiljnu vezu, mada jeste privlačno na prvi pogled.

Posted
20 minutes ago, Facundo Orellana said:

Minja boginja seksa. Najkonjastija žena u univerzumu. Šije za dva koplja Jovanu Joksimović.

+1 пратим и подижем.

Posted (edited)

Jovana, ceca, karleusa, neke su mi prosto odbojne, ova mi je nekako ni tamo ni ovamo, sve je stvar ukusa. Dobro, ne bi se bunio, ajde sad. Ali jovana je bolja novinarka. Pogledajte njen intervju sa Piksita, od skoro je. 

Edited by W.F.C.
Posted

Minja nije prosla forumsku komisiju, daj sledecu

Posted

Jovana pa 5 mesta prazno.
Ali Minja mi je baš seksi da ne kažem neku poganiju reč.

• +1 1
Posted

gledao uzivo i to sa juga :D

napio se kao sto se samo 16godisnjak moze napiti u drustvu 5-10 godina starijih drugara

utakmice se secam kao kroz neku maglu :fantom:

Posted

meni je prva reprezentativna bila onaj debakl protivu engleza kad su nam sašili 4 komada

naravno pre toga je bilo epik loženje po medijima, a ja sam video linekera(i toni adamsa) i najluđu hool ekipu koja je skupila petlju i došla iza gvozdene zavese

Posted

Koliko su nas krali protiv Spanaca, ne samo na toj tekmi ( Zil Vesije bese u Holandiji)...tacno ce mi ih biti zao nikad.

Sa smeskom sam ispratio njihovo ispadanje i sa prvenstva '98 i ono kako su ih pokopali 2002.

Posted

dobro smo i reagovali kako je ovaj sudio

secam se engleza, ubila nas priprema...godinu dana je u tempu isao feljton - kako pobediti englesku, svi se izredjali

na kraju 4 komada za poluvreme

Posted

Ona prva utakmica protiv Španije kada su nas dobili 2:0 i realno razbili nas je bila moje prvo bolno otreznjenje i shvatanje da nismo baš najbolji. 

Naravno sve do dvomeca sa Mađarskom kada sam opet povjerovao. 😂