harper lee Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 8 minutes ago, mlatko said: Piksi udara jako, cuva se za Ronalda To bi otprilike bilo jedino objasnjenje za ovaj sastav, da cuva neke igrace za Portugal.
gone fishing Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 5 minutes ago, Dimitrije said: Uzgred, da li ijedan od trojce stopera ume da iznese loptu iz naseg sesnaesterca? Ja samo znam za Milunovica koji to ume ali on nije na spisku. Ova trojca su dobri na visoke lopte ali sa loptom u nogama nisu me impresionirali. pa pavlović, on ume da iznese loptu do protivničkog sesnaesterca ako treba
harper lee Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 6 minutes ago, Dimitrije said: Uzgred, da li ijedan od trojce stopera ume da iznese loptu iz naseg sesnaesterca? Ja samo znam za Milunovica koji to ume ali on nije na spisku. Ova trojca su dobri na visoke lopte ali sa loptom u nogama nisu me impresionirali. Milenkovic.
Dimitrije Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Zanimljivo, Lazovic ni na klupi. Uzda se da ce Gajic da odigra korektno.
harper lee Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Ekipa sa klupe bi ovu koja ce izaci na teren odvalila od zivota. 2
John Coltrane Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 2 minutes ago, Dimitrije said: Zanimljivo, Lazovic ni na klupi. Uzda se da ce Gajic da odigra korektno. Računa na Petkovića.
Dimitrije Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Just now, harper said: Ekipa sa klupe bi ovu koja ce izaci na teren odvalila od zivota. A sta bi im tek uradila Zvezda.
dragance Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Upravo - po imenima, klupa jaca od prvog sastava. Valjda ce Piksi da me razuveri.
Dimitrije Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Just now, John Coltrane said: Računa na Petkovića. Da, zaboravih na njega.
*edited by mod Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Piksi krenuo jako. Ako uzme 3 boda biće hailovan kao genije. Ako bude kiks pa posle i Portugal, ima da usledi topli zec.Aj nek mu je sa srećom sigurno bolje od nas zna šta radi i zašto.Sent from my GM1913 using Tapatalk
Milosh76 Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Koliko ima izmena? Odmara igrace za Portugal, nema drugog objasnjenja.
arkonada Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Ako mi u ovom sastavu damo Ircima gol svaka mu čast.
Dimitrije Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Napred Piksi majstore, pokazi svima nama na PPP da smo duduci i da ces sa ovim sastvom da osvojis prva 3 poena u prvoj utakmici kvalifikacija za SP. Ne mora da bude ni lepo, ni mnogo mnogo efikasno, samo pobedi. 3
Recommended Posts