goofs Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Eo sad i Pixie potvrdio ovim nasim kvazi-medijima.
Ted Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 sad je ostalo samo još da vidimo kako će/kada će i njega da oteraju ili optuže za nešto
harper lee Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 hour ago, Ted said: sad je ostalo samo još da vidimo kako će/kada će i njega da oteraju ili optuže za nešto Bar mu nece biti prvi put. Da mu urade nesto gore od "navijaca Zvezde" koji su bacili bombu na njegovu roditeljsku kucu u Nisu trebalo bi bas da se potrude.
kud u maglu Simoviću Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 mislio sam da je promoćurniji stav se ne menja ni za jotu 1
Mil@n Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 I Piksi postao saučesnik i deo mafijaške organizacije. Tužno...
arkonada Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Srećno bilo Piksiju, ja ne mogu da navijam protiv naših kakvi god da su, ne gledam ih na terenu kroz ovu mafiju, ali nije mu trebalo da uđe u ovo zmijsko leglo. ne može to na dobro izaći. 1
Mil@n Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) 5 hours ago, arkonada said: Srećno bilo Piksiju, ja ne mogu da navijam protiv naših kakvi god da su, ne gledam ih na terenu kroz ovu mafiju, ali nije mu trebalo da uđe u ovo zmijsko leglo. ne može to na dobro izaći. Bez želje da nekoga uvredim, ali ne da mogu da navijam protiv naših već ne mogu da razumem da bilo ko to više gleda i kao loži se "reprezentacija" i sl. Pri tom, šanse da se nešto tu promeni esencijalno bukvalno ne postoje dok ne dođe do ozbiljnih političkih korenitih promena, eventualno onda, ali tek to se neće skori desiti tako da... Sve pukli da bog da. Edited February 20, 2021 by Mil@n
kud u maglu Simoviću Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 5 hours ago, arkonada said: ja ne mogu da navijam protiv naših kakvi god da su ja ih gledam kao reprezentaciju fudbalskog saveza mislim, njihov grb nose na dresu, ne grb srbije
Mark Rothko Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Potrošiće esenesovci Pikseta do kraja godine. A Jokan ili Paun kada dođu neka srećnija vremena i ne bude šibicara Kokeze i njegovih.
harper lee Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 1 hour ago, Mil@n said: Bez želje da nekoga uvredim, ali ne da mogu da navijam protiv naših već ne mogu da razumem da bilo ko to više gleda i kao loži se "reprezentacija" i sl. Pri tom, šanse da se nešto tu promeni esencijalno bukvalno ne postoje dok ne dođe do ozbiljnih političkih korenitih promena, eventualno onda, ali tek to se neće skori desiti tako da... Sve pukli da bog da. Aha, kako da nece. Dogadjale su se ovde najkorenitije od svih korenitih politickih promena pa je u fudbalu sve ostajalo isto. Taj grobarski narativ da je fudbal bio super a onda dosao Vucic i sve upropastio pati od nekih sitnih nedostataka - na primer istinitosti iskaza.
John Coltrane Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 8 hours ago, Mark Rothko said: Potrošiće esenesovci Pikseta do kraja godine. A Jokan ili Paun kada dođu neka srećnija vremena i ne bude šibicara Kokeze i njegovih. Veruješ da će živeti 100 godina?
levi Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Quote Kako saznaje "Kurir", Stojković je rešio da napravi određene promene u igračkom sastavu reprezentacije. On će se zahvaliti pojedinim igračima poput dosadašnjeg kapitena Aleksandra Kolarova. Isti portal navodi i da će novi kapiten Srbije postati Dušan Tadić, u kojeg Piksi ima ogromno poverenje
Recommended Posts